Article of the day: Η Σίσσυ Γεωργίου μας εξηγεί γιατί ο έρωτας είναι το κερασάκι στην τούρτα κι όχι η τούρτα ολόκληρη. Δες εδώ!

poly94

Προσοχή στις συμπεριφορές θέλει η σημερινή ημέρα, ειδικά όσον αφορά απαιτήσεις, υπερβολές, υπεραισιοδοξία και επιπολαιότητα! Ειδικά για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λάθη, γκάφες και ζημιές. 

 

Κριός

Οι πλανήτες σου χαρίζουν αισιοδοξία και δύναμη να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι, Κριέ. Οι δύσκολες στιγμές που έζησες είναι πλέον παρελθόν. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τη δράση που θα σε ολοκληρώσει. Δέχεσαι βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα, οπότε αξιοποίησέ την. Σήμερα, Κριέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.

 

Ταύρος

Αποδέξου, Ταύρε, πως σου είναι εντελώς αδύνατον να ικανοποιείς τις επιθυμίες όλων και περιορίσου να προσφέρεις τη βοήθειά σου μόνο σε λογικά πλαίσια και εφόσον σου ζητηθεί.  Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις πιο πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

 

Δίδυμος

Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις με το ταίρι σου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και σε κάνουν να μην περνάς τόσο καλά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στους Ιχθείς, σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Μην παραμελείς άλλο τις υποχρεώσεις σου και κοίταξε να δημιουργήσεις προτεραιότητες, διότι οι ανάγκες σου δεν μπορούν να καλυφθούν ταυτόχρονα. Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

 

Λέων

Οι πλανήτες σε ευνοούν και σου χαρίζουν ευκολίες για δράση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Δείξε συνέπεια και θα εισπράξεις θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Λέων, σήμερα θα είναι εξαιρετική. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου.

 

Παρθένος

Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις το ευχάριστο κλίμα που σου έχει λείψει και να αποκαταστήσεις τις ρήξεις του παρελθόντος. Στη σχέση σου, Παρθένε, έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Με την Αφροδίτη, που από σήμερα μεταβαίνει στους Ιχθείς, πολλά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

 

Ζυγός

Η τόλμη και ο δυναμισμός σου ανταμείβονται, ενώ δέχεσαι αναγνώριση και δώρα. Η καταξίωση φέρνει και άλλες προτάσεις, που θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά. Στη σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να τα πας καλά, μα προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι, πιο θετικό.

 

Σκορπιός

Το υπερβολικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, Σκορπιέ, σε αναγκάζει να αμελείς την ξεκούρασή σου. Μην υπερβάλλεις, καθώς η υπερκόπωση δεν είναι πολύ μακριά. Φέρε στον εαυτό σου όσα χρειάζεται για να διατηρεί τις ισορροπίες και μην τον καταπονείς άδικα.  Πρέπει να προσέξεις τι λες σήμερα στο ταίρι σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο!

 

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις, που ίσως έχεις από άλλα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι, αφού από σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς, σε περιμένουν οι καλύτερες περιπτώσεις!

 

Αιγόκερως

Σύντομα, νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους και σε οδηγούν σε αποτελέσματα πιο θετικά από τα αναμενόμενα. Να είσαι σε ετοιμότητα! Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, Αιγόκερε, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις.

 

Υδροχόος

Μπορεί, Υδροχόε, να μην έχεις ακόμα τη δυνατότητα να μιλήσεις όπως θα ήθελες για όσα συμβαίνουν, αλλά μην αμφιβάλλεις πως ο χρόνος θα σε δικαιώσει για την ψυχραιμία που έδειξες. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, Υδροχόε, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και να πεις πράγματα, που μπορεί να στεναχωρήσουν εσένα, αλλά κι αυτό.

 

Ιχθύς

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, Ιχθύ, θα έχεις ευκαιρίες στη σχέση σου, για να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή