Ο μήνας μπαίνει δυναμικά και με ευχάριστες εκπλήξεις μας επιβεβαιώνει πως τα καλύτερα έρχονται στα ξαφνικά. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνει μαζί του αναπάντεχα νέα, επαφές και συναντήσεις με θετική χροιά κι αντίκτυπο για το μέλλον.

 

Κριός

Είστε λιγότερο ανεκτικοί στις διαθέσεις των άλλων σήμερα. Πολλά στερεότυπα ή καταστάσεις που τις θεωρείτε ξεπερασμένες ή άχρηστες πια, θα αποφασίσετε σήμερα να τις σταματήσετε ή να απαλλαγείτε από αυτές οριστικά. Καθόλου απίθανο να συναντήσετε κάποια μορφή αντίστασης από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Σήμερα είστε σε θέση να δείτε πιο ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα κι η κρίση σας είναι περισσότερο αντικειμενική απ’ ό,τι συνήθως.

 

Ταύρος

Σήμερα σας καταλαμβάνουν ονειρικά κι εξωτικά συναισθήματα. Επίσης υπνωτίζεστε απ’ τη λάμψη, το ρομαντισμό και τη φαντασία. Έχετε μία έντονη τάση να ονειρεύεστε κι ίσως και στην πραγματικότητα να επισκεφθείτε συναρπαστικά μέρη σήμερα. Υψηλής φαντασίας τέχνη, μουσική και θέατρο, σας επιφυλάσσουν μεγάλη ευχαρίστηση και πιθανότατα να στραφείτε περισσότερο στις τέχνες και να δείτε περισσότερες ταινίες και θεατρικά έργα απ’ ό,τι συνήθως.

 

Δίδυμοι

Οι καταστάσεις σήμερα φαίνεται πως είναι κατάλληλες για να πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες σε σχέση με κάποια παλιά σας σχέδια. Εμβάθυνση σε κάποια μορφή πνευματικής κατανόησης ή ενασχόλησης είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Είστε ικανοί σήμερα να συνεργαστείτε με τους άλλους σε τομείς που απαιτούν έμπνευση, φαντασία και διαίσθηση.

 

Καρκίνος

Αναστατώσεις κι αλλαγές στις αισθηματικές κι ερωτικές σας σχέσεις είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Πιθανό να αισθάνεστε μια ανάγκη για περισσότερη πληρότητα ή ικανοποίηση σε αυτά τα θέματα κι αν έχετε κάποια σχέση θα αναγκαστείτε να επισημάνετε αυτές τις ελλείψεις στο σύντροφό σας είτε είστε παντρεμένοι είτε σε μία σχέση. Το σύστημα αξιών σας και τα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά ή τα απολαμβάνετε πάνω σε καθημερινή βάση, θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια νέα σας ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

 

Λέων

Η αυξημένη διαύγεια σκέψεως και το βάθος της αντίληψης του εαυτού σας, μπορεί να σας δώσει την ελευθερία να επιδιώξετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη αφοσίωση κι επιμονή. Μάλιστα, έχετε μια τάση να είστε μάλλον φανατικοί και θα πρέπει να προσέξετε, ν’ αποφύγετε να επιβάλλετε τις ιδέες και τη θέλησή σας στους άλλους.

 

 

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις σήμερα φαίνεται πως θα προχωρήσουν πολύ καλά. Αυτή είναι μια ημέρα που αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με τις εξελίξεις στην καριέρα σας. Είστε ικανοί να διοχετεύετε περισσότερη από τη δημιουργικότητά σας και την πρωτοτυπία σας σ’ αυτό που κάνετε. Αν είχατε αισθανθεί στριμωγμένοι από βαρετές κι αδιάφορες ασχολίες, σήμερα είναι η ημέρα που μπορείτε ν’ απαλλαγείτε από αυτούς τους περιορισμούς. Οι άλλοι θα είναι πιο θετικοί απέναντι στις προτάσεις σας.

 

Ζυγός

Η φαντασία σας είναι έντονη αυτήν την ημέρα και φαίνεται πως διασκεδάζετε με απλά ή φανταστικά πράγματα. Η διαίσθηση κι η αντίληψή σας για ορισμένες υποθέσεις βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο σήμερα. Το μεταφυσικό, το εξωπραγματικό, σας έλκει ιδιαίτερα.

 

Σκορπιός

Η έκταση της φαντασίας σας είναι σήμερα πραγματικά χωρίς όρια και μπορείτε να προκαλέσετε στον εαυτό σας πολλή θλίψη που δεν είναι απαραίτητη, αν πάρετε τα αισθήματά σας πολύ σοβαρά. Συνήθως, υπάρχει συμβολική σημασία σ’ αυτές τις εικόνες που έχετε και πολύ συχνά οι ενστικτώδεις αντιλήψεις σας χρωματίζονται από προσωπικές έγνοιες κι ενδιαφέροντα.

 

Τοξότης

Αναρωτιέστε αν οι προσπάθειές σας είναι στ’ αλήθεια αποτελεσματικές στο να επιτύχετε τους βαθύτερους στόχους σας κι αν τα όνειρά σας θα μπορέσουν ποτέ στ’ αλήθεια να πραγματοποιηθούν. Μερικοί άνθρωποι μπλέκουν σε υπερβολικές υποθέσεις και σε σύντομους δρόμους προς την επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης κι αργότερα μετανιώνουν που έβαλαν «όλα τα αβγά σε ένα καλάθι». Μην κάνετε ανόητους υπολογισμούς.

 

Αιγόκερως

Οι δυσκολίες αν και σας ενοχλούν, φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν στο να ανακαλύψετε ένα μονοπάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Εδώ είναι η ευκαιρία για να επιβάλλετε κάποιες μεθοδικές αλλαγές στους στόχους ή στην καριέρα σας. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας για τις σωστές επιλογές αρκεί να μην το παρακάνετε. Μια συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο από σας σε ηλικία, θα πρέπει να τη λάβετε στα σοβαρά υπόψιν σας. Ημέρα αυξημένης υπευθυνότητας, που συνοδεύεται από επαγγελματική άνοδο κι ένα αίσθημα ευτυχίας μέσα στη μοναξιά των υποχρεώσεων.

 

Υδροχόος

Βρίσκεστε σ’ ένα σημείο στη ζωή σας, όπου οι πιο βαθιές σας πεποιθήσεις, τα «πιστεύω» και τα ιδανικά σας υφίστανται κάποιες αλλαγές, έτσι συχνά συμβαίνει να είστε αβέβαιοι, γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε ή για πράγματα που ήταν σημαντικά για εσάς στο παρελθόν, αλλά σας ενδιαφέρουν λιγότερο σήμερα.

 

Ιχθείς

Μια ημέρα όπου ποθείτε να σπάσετε τη μονοτονία και να ακολουθήσετε το δρόμο που πάντα ονειρευόσασταν. Η ένταση κι η εσωτερική ανησυχία θα σας οδηγήσουν σε μία επιθυμία για αλλαγές. Αλλαγές στην επαγγελματική ζωή πρώτα κι αμέσως μετά στις συνθήκες ζωής. Θα έχετε την εντύπωση ότι πολλά πράγματα σήμερα γίνονται με τέτοια ταχύτητα που σας είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε ή να τα μεταβάλλετε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.