Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να… στερείται κεφιού και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ένα διήμερο-ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας, για ξεκούραση αλλά και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

 

Κριός

Ευτυχώς οι πλανήτες απομακρύνουν το ζώδιό σου από αυτό το τεράστιο κύμα απαιτήσεων και φροντίζουν να αποκατασταθούν πλήρως οι ισορροπίες. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

Ταύρος

Φρόντισε να συγκεντρωθείς στους στόχους σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου με απόλυτη συνέπεια. Μόνο τότε θα δεις τις καταστάσεις να δρομολογούνται. Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου, ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου.

 

Δίδυμος

Μην γυρίσεις πίσω και μην αμφισβητήσεις όσα έχεις ήδη αποφασίσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καθυστερήσει η ολοκλήρωσή τους. Αισθηματικά, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση ώστε να μην στενοχωριέσαι ή καταπιέζεσαι.

 

Καρκίνος

Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τη βελτίωση της ζωής σου και μπορείς πλέον να δεχτείς τις ανταμοιβές που σου αξίζουν. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

 

Λέων

Μην βιαστείς και μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

 

Παρθένος

Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά απαιτητικές, αγαπητέ Παρθένε, γεγονός που σου δημιουργεί ένταση και σε κρατάει μακριά από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Μην αφήσεις αυτή την αδικία να πλανάται – αντιθέτως, ασχολήσου με τον εαυτό σου και δρομολόγησε μία ήρεμη συζήτηση που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες. Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.

 

Σκορπιός

Πολύ σύντομα θα δεις να προκύπτουν απρόσμενες εντάσεις και θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα υποθέσεων. Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν περάσει.

 

Τοξότης

Μην αφήσεις εκκρεμότητες να σε απασχολούν και προχώρα στην αναδιοργάνωση και στην τακτοποίηση όλων των κρίσιμων θεμάτων. Στον αισθηματικό τομέα, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Μην απελπιστείς, καθώς η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

 

Υδροχόος

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να αποφασίσει τον σωστό τρόπο δράσης – τώρα που οι συμμαχίες είναι καθοριστικής σημασίας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και ρομαντικά.

 

Ιχθύς

Μην καθυστερήσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σου φέρουν γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η συνέπεια και η συγκέντρωση θα βοηθήσουν καθοριστικά. Πάψε να βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.

 

Πηγή