paul687

Καλή Εβδομάδα με μία Καθαρά Δευτέρα όπως πρέπει να είναι! Μια μέρα ιδανική για απολαύσεις και ξεκούραση είναι εδώ! Με τη Σελήνη στον Ταύρο, χαιρόμαστε τα μικρά πράγματα στη ζωή! Ένα πλούσιο γεύμα με το άλλο μας μισό είναι ιδανικό για τη σημερινή ημέρα!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, θα έχεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά σίγουρα κι ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, δε χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να σου αποδείξει την πίστη του σε σένα! Μπορείς να εκφράσεις με τρυφερό τρόπο την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι μάλλον πιο ντροπαλός απ’ό,τι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Αυτή, ωστόσο, είναι και η γοητεία σου σήμερα, αφού ο συνομιλητής σου θα κάνει τα πάντα για να του ανοιχτείς!

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο, φίλε Ταύρε, κι αν πραγματικά το θελήσεις, θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις, και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως! Ξέρεις πια καλά πώς να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της ερωτικής πολιορκίας, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας με το άλλο σου μισό!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, δεν έχεις σήμερα τη διάθεση να μπεις στη διαδικασία άσκοπης κοινωνικοποίησης ή συζήτησης με τους άλλους! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι πρόθυμος να μείνεις μόνο σε έναν μόνιμο και νόμιμο έρωτα κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε, λοιπόν, αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι να πιστέψεις σε λάθος άτομα!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και την ισχυρή γοητεία στο λόγο σου και τον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σχέσεις κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, φιλτράρεις τα συναισθήματά σου και δεν τους επιτρέπεις να βγουν άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή ή επαφή κι όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, απαιτείς απ’ τον σύντροφο να σου δώσει περισσότερη ελευθερία αλλά με λάθος τρόπο και εντάσεις. Κράτα χαμηλούς τους τόνους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, επιτέλους ξέρεις τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τους γύρω σου ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές φαινομενικά ψυχρά κι απόμακρα! Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς σήμερα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη ασφάλεια σχέση! Σίγουρα, θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο να σου δώσει αυτήν την ευκαιρία και πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα στη σχέση σου!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα την ανάγκη και τη διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα κι εξερεύνηση! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, από τη μία ο σύντροφός σου φαίνεται να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου απέναντί σου και τη συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά απ’ την άλλη η τάση σου για φυγή κι ελευθερία, προκαλεί τις αντιδράσεις του!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, παίρνεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδιά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του από σένα, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Γενικά, η σχέση σου θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου κι η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς έρχονται σίγουρα σε δεύτερη μοίρα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξ! Προσοχή όμως! Οι απολαύσεις αυτές πρέπει να στηρίζονται στο συναίσθημα κι όχι απλά σε μία εφήμερη ιστορία!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στη μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου κι επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους, φίλε Σκορπιέ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου εκτιμά το γεγονός ότι είσαι ένας πολύ καλός ακροατής κι αυτό βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Σήμερα, η σχέση σας μπορεί να βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε μαζί στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε πραγματικά σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και σε ηρεμεί!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα παραδόξως η πρακτικότητα κι η λογική σου είναι τα δυνατά σου σημεία, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα από τα επιφανειακά προτερήματα του άλλου, αλλά ψάχνεις πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή αυτή στην ερωτική σου συμπεριφορά, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένη ή συναισθηματική, ωστόσο δεν παύει να είναι εποικοδομητική, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο βρίσκετε λύσεις στα κοινά σας προβλήματα!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, δρας άμεσα κι αποτελεσματικά! Δε χάνεις ευκαιρία, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου κι ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές κι ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα προτεραιότητα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι κάπως πιο δραματικός και απαιτητικός πλέον, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, δώρα, εξομολογήσεις κι ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τα ένστικτά σου κι η διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο τη θαλπωρή του σπιτιού ή μία ήρεμη ρομαντική βόλτα οι δυο σας! Ιδανική ημέρα να γνωρίσεις πεθερικά ή να συζητήσεις για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Πριν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα, να είσαι σίγουρος πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η αντιμετώπισή σου στη σχέση σου θέλει περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως σήμερα που ενδεχομένως να δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή είναι περισσότερο επιφανειακή και προσωρινή, παρά ουσιαστική ή μακροπρόθεσμη!

Πηγή