paul1059

Ανάδρομος ο Δίας στον Τοξότη από εχθές, κι ήδη σήμερα θα φανούν τα πρώτα σημάδια! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα απολαμβάνουν επαναφορά ευκαιριών, ενώ οι Μεταβλητοί παρασύρονται σε υπερβολές!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, είσαι απίστευτα ευαίσθητος, συναισθηματικός και τρυφερός με τον περίγυρό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματά σου σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφό σου! Συνέχισε έτσι! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν κι επιμένεις, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για ‘σένα ή αν έχει αισθήματα ίδια με τα δικά σου!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις πολύ δημοφιλής κι αγαπητός! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως φαίνεσαι ψυχρός κι απόμακρος στον σύντροφό σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση ότι αγνοείς τα αισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναισθηματισμό! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, παραδόξως, θα προτιμήσεις το φλερτ και το παιχνίδι, κυρίως μέσω διαδικτύου και νέες γνωριμίες, επιφανειακού χαρακτήρα!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είσαι αποφασισμένος να φέρεις όλες τις καταστάσεις στα μέτρα σου και θα τα καταφέρεις εύκολα! Αν είσαι ελεύθερος, θες σταθερότητα συναισθηματικά, περισσότερο από ποτέ! Σταματάς να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις ανούσιες κι έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής κι ήρεμος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές κι αισθησιακές στιγμές!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στο Ζώδιό σου, είσαι απόλυτα ο εαυτός σου! Αν είσαι ελεύθερος, ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαινόταν στην αρχή! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι έτοιμος για ένταση ή υπερβολικά συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά μόνο στις προσωπικές, καυτές σας, στιγμές!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, θα φερθείς μάλλον άστατα αλλά κι ουτοπικά στον έρωτα! Αν κάνεις μία νέα γνωριμία, θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα, αλλά στο τέλος της ημέρας αναμένεται να σου δείξει άλλο πρόσωπο και να αλλάξεις γνώμη! Αν είσαι δεσμευμένος, μη θυματοποιείς τον εαυτό σου, προκειμένου να ευχαριστήσεις τον σύντροφο! Διατήρησε τη δυναμική και φλογερή προσωπικότητά σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητάς σου και της τάσης σου για φυγή. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων αλλά κι εξαιτίας κάποιων συγκυριών, να είσαι απόμακρος συναισθηματικά κι επιφυλακτικά εκφραστικός. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο κι ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο και συζητήσεις που θα φέρουν οφέλη στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν έρθεις πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος κι, έτσι, είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο άτομο!

Σκορπιός
Μπορεί να είναι απλά μία ημέρα, φίλε Σκορπιέ, αλλά ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις πια την κτητικότητα και τη ζήλια του συντρόφου σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μη χαλάς την αισιόδοξη ατμόσφαιρα εξαιτίας ενός ανούσιου καβγά! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, βγαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις, τη μία μετά την άλλη!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές κι επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου και την κτητικότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο, αλλά επιπλέον πιθανόν σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις κι έχεις τον τρόπο για να το σαγηνεύσεις!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, βάζεις τέλος στην μοναξιά! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός! Η ημέρα είναι η ιδανική για τα ερωτικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Υδροχόος
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Υδροχόε, και να δεις την ουσία! Αν είσαι ήδη με κάποιον, ο ρεαλισμός κι η σοβαρότητά σου δε σου επιτρέπουν να παρασυρθείς σε παθιασμένες ή συναισθηματικές στιγμές, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός και δε λες το «ναι» σε μία νέα γνωριμία, πριν διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Αν δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια του. Μη δημιουργείς προσδοκίες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!