Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή απ’ τον Καρκίνο και τον Άρη απ’ το Σκορπιό, δίνει ένα ευχάριστο και δυναμικό ξεκίνημα στη νέα εβδομάδα. Αποφάσεις, επαφές και ταξίδια ευνοούνται.

 

Κριός

Κριέ μου, σήμερα είναι μια μέρα ιδανική για να ξεκινήσεις νέα σχέδια, να πάρεις αποφάσεις και να τις υλοποιήσεις. Προσπάθησε να συζητήσεις με άτομα που ξέρεις ότι μοιράζεστε τα ίδια πάθη και που μπορεί να γίνουν σύμμαχοι σε κάθε προσπάθειά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τάξη.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, σήμερα μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Γύρω σου οι προθεσμίες σε αγχώνουν. Οι άνθρωποι στη ζωή σου ζητάν όλο και περισσότερα πράγματα από σένα, βιώνεις μία γενικότερη περίοδο πίεσης. Έχεις όμως και πάρα πολλή ανάγκη από χαλάρωση. Κάνε κάτι γι’ αυτό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλεις να καταφέρεις και να μην μπορείς άπαξ και το βάλεις εσύ στο μυαλό σου. Αντικειμενικές δυσκολίες πάντα θα παρουσιάζονται, αλλά δε θα πρέπει να τους επιτρέψεις να γίνουν εμπόδιο σε αυτά που θέλεις περισσότερο από όλα. Η σημερινή μέρα σε καλεί να θέσεις ουσιαστικές προτεραιότητες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, όταν κάτι δεν το καταλαβαίνουμε δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτάμε. Με το να απαιτήσεις απ’ τον απέναντι να μη μασάει τα λόγια του, δε γίνεσαι ούτε αφελής ούτε αδύναμος. Αντιθέτως προφυλάσσεις τον εαυτό σου, διεκδικείς όσα αξίζεις και κερδίζεις και χρόνο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλήθεια.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, είχες πιεστεί τελευταία πολύ κι είναι αλήθεια πως είχες φτάσει σε οριακό σημείο. Προβλήματα στη δουλειά, στη σχέση σου, κι όλοι γύρω σου να περιμένουν κάτι από σένα. Άρχισες να κοιτάς τον εαυτό σου, αλλά το να τα κρύβεις κάτω απ’ το χαλί δεν είναι λύση, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Βρες λοιπόν μια μέση λύση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, μια ζωή προγραμματίζεις το καθετί στη ζωή σου και τελικά ήρθε η στιγμή που είναι όλα άνω-κάτω, πώς τα κατάφερες; Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική, δεν παίρνει άλλες αναβολές. Κάτσε σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θες, κράτα το και ξεφορτώσου όλα τα άλλα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ωραία η διπλωματία κι είναι και γνωστό ότι εσύ έχεις ταλέντο σε αυτό. Έχει όμως κι αυτή τα όριά της. Πρόσεξε μην προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τους πάντες, καταλήξεις να βρεθείς να πληρώσεις τα σπασμένα. Πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο κι όταν παίζεις με την υπερβολή, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα ή τα χειρότερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ανήσυχος κι ανασφαλής μου ξύπνησες. Ξέρεις πως δεν έχεις κάνει και τις καλύτερες επιλογές και φοβάσαι για τις συνέπειες που σιγά σιγά καταφθάνουν. Ό,τι έγινε, έγινε κι όσα είναι να έρθουν, θα ‘ρθουν. Χαλάρωσε κι απόλαυσε, κάτι θα βρεις να κάνεις για να γίνουν όλα όπως πριν. Δε σε φοβάμαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επανόρθωση.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου, τα νεύρα σου κι οι εντάσεις δε βοηθάνε σε κάτι το ξέρεις κι εσύ. Αντί λοιπόν να αντιδράς, και να δίνεις υποσχέσεις αιώνιας σιωπής, κάτσε καλύτερα κάτω με τον άμεσα ενδιαφερόμενο και ό,τι κι αν σου τριβελίζει το μυαλό λύσε το. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και δε θα χρειάζονται κι οι γύρω σου να μυρίσουν τα νύχια τους για να σε καταλάβουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, το πορτοφόλι έχει πάρει την κατιούσα, οι δουλειές πιέζουν, οι προθεσμίες επίσης, μικροεντάσεις και στο σπίτι ίσως και με τους φίλους. Ο έρωτας όμως απόψε το βράδυ σε θέλει και σε θέλει πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος είτε single. Γι’ αυτό μην γκρινιάζεις συνέχεια, υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ωραία τα ιδανικά, ωραίες κι οι απαιτήσεις, ωραίοι κι οι στόχοι. Δεν είναι όμως καθόλου ωραίο να φορτώνουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας με όλα όσα θα θέλαμε να έχει και δεν έχει. Εγώ το ξέρω ότι για το καλό του τα λες, αλλά η κατάσταση έχει αρχίσει να φτάνει σε άκρα. Ξύπνα προτού ξυπνήσεις κι ο άλλος έχει ήδη γίνει καπνός.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοκριτική.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου γλυκό, όταν κάτι το αγαπάμε οφείλουμε να το προφυλάσσουμε, δεν το αφήνουμε εκτεθειμένο στην μπόρα και τα λόγια των άλλων. Πόσο μάλλον όταν αυτό που αγαπάμε είναι η σχέση μας, ο έρωτάς μας, η αγάπη μας. Προφύλαξε την ιδιωτική σου ζωή και θα δεις πόσο καλύτερα θα πάνε όλα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φροντίδα.