Η ερωτική συμμαχία του Ερμή και της Αφροδίτης συνεχίζει και σήμερα την επιρροή της, στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, όπου θα συνεχίσουν να έχουν ερωτική αλλά και οικονομική εύνοια! Παράλληλα τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ουδεκαημέρου, έχουν την τύχη στο πλευρό τους, σε όλους τους τομείς της ζωής τους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία!

 

Κριός

Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

 

Ταύρος

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ότι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος που μπορεί να έχεις.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα έχεις που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

 

Καρκίνος

Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

 

Λέων

Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου. Κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα ζητήσουν την βοήθεια σου που θα τους την δώσεις απλόχερα. Σήμερα φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Παρθένος

Σήμερα ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. Θα έχεις την κατανόηση σε ότι σε απασχολεί από το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

 

Ζυγός

Στο φιλικό σου περιβάλλον φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσεις. Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι έτσι όπως την θέλετε και οι δύο.

 

Υδροχόος

Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα. Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις που μπορούν να λυθούν με πολύ ευκολία.

 

Ιχθύς

Το ξέρεις πολύ καλά ότι μέχρι τώρα έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

 

Πηγή