Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα πλέον, φέρνοντας τον ρομαντισμό, το πάθος και πολλές ερωτικές επιτυχίες μέσα από επαφές και συναντήσεις στη ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών κι Υδροχόων!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η κοινωνική σου ζωή αλλά κι η φήμη σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο, με τον Ερμή στον Λέοντα! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος είναι πιθανά να έχεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφό σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να είναι στο ζώδιο του Λέοντα, συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση που είχες ξεγραμμένη, πριν το σκεφτείς καλά και κυρίως πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του πρώην σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση, για τα προβλήματα της σχέσης σου!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου με τον Ερμή στον Λέοντα, για ευχάριστα νέα κι ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς αλλά και γείτονες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται άπειρες ευκαιρίες σήμερα για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι επιτέλους στα καλύτερά της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις για αυτά που θες εδώ και καιρό!

Καρκίνος
Σήμερα φίλε, Καρκίνε, με τον Ερμή στον Λέοντα, μία επιθυμία σου εκπληρώνεται μετά από υπομονή κι επιμονή από μέρους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για άπειρες αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου! Επιπλέον, συναισθηματική σιγουριά κι ασφάλεια θα απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία σοβαρή ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες, γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, με τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιό σου, είσαι κοινωνικά περιζήτητος κι αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα εμπλουτίσει τον κοινωνικό σου κύκλο! Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν! Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις ένα μήνυμα προσέγγισης, κάνε το σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα σήμερα και θα βρείτε μαζί ωφέλιμες λύσεις!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, καταφέρνεις κι ενδυναμώνεις σημαντικά τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για ‘σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές και πιθανότητα να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου σήμερα κι ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί μέσα από μια φιλία! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με τη σχέση σου, ιδίως μέσα από ρομαντικές εκδηλώσεις!

Ζυγός
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Λέοντα, που σε κάνει κοινωνικό και πανέτοιμο για αλλαγές αλλά κι ανατροπές! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση κι ωριμότητα να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις σε κοινά σας όνειρα κι επιδιώξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά στο εργασιακό σου περιβάλλον, απλά φρόντισε αυτός ο έρωτας να μείνει κρυφός!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Λέοντα και να ασχοληθείς με τη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας κι υπόστασης! Αν είσαι ελεύθερος, νέες αξιόλογες γνωριμίες κι ώριμο φλερτ αναμένονται! Αν είσαι δεσμευμένος, επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα, αφού κι ο σύντροφός σου θα σου δώσει πολλές χαρές!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις κι ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δε θα αφήσουν τον σύντροφό σου αδιάφορο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις, ακόμα και με πλάγιους τρόπους, να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις μία ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή μέρα, με επιπλέον πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική κι αρκετά διαφορετική από αυτό που έχεις συνηθίσει!

Υδροχόος
Η ημέρα, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία! Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και γαλήνη, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες έρχονται και σε χαροποιούν! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου το ταίρι σου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό! Γενικά περνάτε μαζί μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους που έχεις για τη σχέση σου!

Πηγή