Το μοιραίο πάθος, η ζήλεια, η διεκδίκηση αλλά και οι μυστικοί έρωτες έχουν αυτή την Κυριακή την τιμητική τους! Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει πολλές ίντριγκες αλλά και μεγάλο παρασκήνιο, στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι την περίοδο αυτή ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη σίγουρα θα προκύψει και μια καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

 

Δίδυμος

Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου σε βύθισε σε συναισθήματα αδικίας. Δυστυχώς η καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

 

Καρκίνος

Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό θα έχεις περισσότερο επικοινωνία και η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

 

Λέων

Μείνε εκεί που βρίσκεσαι η κάνε το μεγάλο βήμα. Δεν μπορείς και τα δύο. Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και χαλαρά ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν.

 

Παρθένος

Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου γιατί η απραξία είναι σημαντική υπόθεση που θα αργήσει να τακτοποιηθεί. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Ζυγός

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά η Αφροδίτη στο ζώδιο σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Η ζωή σου χαρίζει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα στο μέλλον. Η δημιουργικότητά σου απογειώνεται. Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

 

Τοξότης

Τώρα μπορείς να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις και όλα μπορούν να βελτιωθούν με καλή διάθεση και μεγάλη προσπάθεια. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

 

Αιγόκερως

Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας σου έχει φέρει αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να συνεχίσεις μέχρι την καταστροφή αλλά και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

 

Υδροχόος

Εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζεται και μην χάνεις το χρόνο σου σε ζητήματα που σου προκαλούν ανησυχία αδίκως. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Ιχθύς

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει ξαφνικά και σε ταράζει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες βελτιώνουν τη διάθεσή σου. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την σχέση σου από ότι είναι.

 

Πηγή