Το σημερινό εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μας δραστηριοποιεί δημιουργικά για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα πλάνα μας. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο 1ο δεκαήμερο, ευνοούνται τόσο ερωτικά, όσο και πρακτικά!

 

Κριός

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για τα παράπονα που έχει και για τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που έχεις.

 

Ταύρος

Μία σειρά θετικών ανατροπών θα φέρει το πλανητικό σκηνικό προς όφελος του ζωδίου σου. Στον αισθηματικό σου τομέα, προβλέπονται συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέση σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.

 

Δίδυμος

Στηρίξου καλύτερα στις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις αρκετά. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι, με χαμηλούς τόνους, να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

 

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να εστιάσεις την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή. Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

 

Λέων

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις τη μέρα σου ουδέτερα και όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.

 

Ζυγός

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαύσεις μεγάλη ηρεμία. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε πιο ρομαντικός.

 

Σκορπιός

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα, και ειδικά απόψε το βράδυ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι μαζί με τον σύντροφό σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην τον φορτίσεις με τα άγχη σου.

 

Τοξότης

Μα ευχάριστη συνάντηση θα προκύψει κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης. Μερικά γεγονότα στον αισθηματικό σου τομέα μπορεί να είναι ανατρεπτικά. Θα πρέπει να προσέξεις τις πιθανές εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να τα αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις ευκαιρίες και η επιτυχία θα έρθει πολύ σύντομα. Νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούργια γνωριμία πρόκειται να σε συγκλονίσει. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

 

Ιχθύς

Ένα ταξιδάκι θα αποτελέσει ευκαιρία για ψυχαγωγία, με μικρή όμως διάρκεια. Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Πηγή