Αυτή η Παρασκευή έχει δυο πρόσωπα! Από τη μία ο Ήλιος Τετράγωνο με Πλούτωνα, φέρνει έχθρες λόγω εγωισμού, κόντρες λόγω εξουσίας κι οικονομικά λάθη για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου κι από την άλλη το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει έξυπνες αποφάσεις και επίτευξη ουσιαστικών στόχων για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Ψυχραιμία συνιστώ για σήμερα, Κριέ μου, επειδή θα σε πιέσουν οι ίδιες σου οι σκέψεις κι οι άλλοι γύρω σου θα εισπράξουν την όχι και τόσο καλή διάθεσή σου. Προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σ’ ευχαριστούν αρκετά. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου.

Ταύρος
Για σένα, Ταύρε, η σημερινή μέρα θα είναι ήπια, αφού βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ξεπερνάς τις όποιες διαφωνίες με μια μεγαλύτερη ηρεμία. Ο Ερμής από το Σκορπιό ανεβάζει την επικοινωνία σου και δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που κάνεις με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Δίδυμος
Νιώθεις, Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεσαι πως δεν προλαβαίνεις. Θα διαπιστώσεις, ότι η σημερινή είναι απλά μια ημέρα, κατά την οποία θα τρέξεις για υποχρεώσεις λίγο παραπάνω. Απόφυγε να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα βρεις την ευκαιρία για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Καρκίνος
Παράπονα θα κάνεις σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, Καρκίνε μου. Θα δεχτείς την κατανόηση και το ενδιαφέρον από τους γύρω σου, οπότε αυτό που τελικά θα εισπράξεις, θα βοηθήσει να έρθει πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Λέων
Θα έχεις σήμερα τη διάθεση, Λέων, να είσαι λίγο αυστηρός στην κριτική σου απέναντι σε φιλικά σου πρόσωπα. Ξέρουν όμως, ότι όλα αυτά τα λες από αγάπη κι ενδιαφέρον. Τα κακώς κείμενα θα ξεπεραστούν και οι σχέσεις θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή. Η επικοινωνία με το ταίρι σου σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Παρθένος
Ευχάριστες συναντήσεις φέρνει η μέρα, Παρθένε, μαζί με σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για ένα άκρως ουσιαστικό 24ωρο, κατά το οποίο έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις πολλά πράγματα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη πιο άνετα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε υπομονή, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν.

Ζυγός
Είσαι μέσα στην πλήρη ικανοποίηση, Ζυγέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος σε θαυμάζει, η οικογένειά σου κρέμεται απ’ τα χείλη σου κι εσύ πραγματικά δείχνεις να το απολαμβάνεις. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει πιο άνετα. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Σκορπιός
Πιέζεσαι στο να βρεις λύσεις σε προβλήματα τρίτων, Σκορπιέ μου, κι εκείνο που σε εκνευρίζει, είναι πως νιώθεις ότι δε σε κατανοούν. Ηρέμησε λίγο και θα δεις, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι το άμεσο μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα.

Τοξότης
Προσπαθούν οι γύρω σου να σε συμβουλεύσουν, Τοξότη μου, και θέλουν να σου δώσουν ένα χέρι βοήθειας. Το ότι εσύ αισθάνεσαι πως δεν το έχεις ανάγκη είναι σεβαστό, αλλά πρέπει να προσέξεις πώς θα τους το πεις. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, διαφορετικά θα γίνουν κινήσεις, που δε θα σε συμφέρουν.

Αιγόκερως
Θέλεις να βγεις, Αιγόκερε, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με αγαπημένα σου άτομα. Μη θυμώνεις όμως που δε σ’ ακολουθούν, αφού δε σε ακυρώνουν οι γύρω σου, αλλά απλά δεν έχουν σήμερα ελεύθερο χρόνο. Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ ευχάριστα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αν τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος
Έχεις την ανάγκη, Υδροχόε, να νουθετήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρείς ότι έχει ξεφύγει λίγο από τις αξίες του. Η πραγματική βοήθεια που θα του δώσεις, θα είναι μεγάλη κι αυτό θα αναγνωριστεί. Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν περίμενες και θα κάνεις σήμερα πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να βάλεις σε πρόγραμμα τις πιεστικότερες προτεραιότητες, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας.

Ιχθύς
Ήρθε η στιγμή να κάνεις αλλαγές, Ιχθύ, αφού θέλεις έναν πιο ζεστό χώρο. Σήμερα, θα μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα φιλικό σου άτομο, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου. Μετά, θα γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σου. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές, αλλιώς τα περιττά έξοδα θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή