Η Αφροδίτη κάνει σήμερα το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη! Το διάστημα αυτό οι αισθηματικές σχέσεις στηρίζονται στην λογική, ενώ οι φιλίες, η κοινωνική δικτύωση, τα ταξίδια και η γνώση, έχουν την τιμητική τους!

 

Κριός

Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

 

Ταύρος

Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.

 

Δίδυμος

Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει. Βάλε όρια και τάξη σε συναισθήματα και επιθυμίες. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.

 

Καρκίνος

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

 

Λέων

Απόφυγε κάθε σχολιασμό γύρω από όσα θα ακούσεις. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.

 

Παρθένος

Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Ίσως να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Μην απογοητευτείς για κάτι που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

 

Σκορπιός

Όλα μπορούν να επιτευχθούν, αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που έχεις επωμιστεί. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως από τις τόσες πολλές άλλες δραστηριότητές σου, έχεις χαθεί λίγο με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Μην φοβηθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου στον δρόμο για την επιτυχία. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα.

 

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Η αυτοσυγκράτηση και η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις τις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα αλλά έχουν πλέον περάσει.

 

Ιχθύς

Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

 

Πηγή