Μιλήστε για οτιδήποτε σας απασχολεί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μην αφήσετε τους ενθουσιασμούς να σας επηρεάσουν, γιατί θα μετανιώσετε αργότερα για τις αποφάσεις σας.

 

Κριός
Kάποια ευκαιρία που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σας σήμερα. Οι σχέσεις σας θα δεχτούν κάποιες απαραίτητες αλλαγές που εσείς θα θεωρήσετε αναγκαίες. 

Ταύρος
Σήμερα είναι η στιγμή, για να απελευθερωθείτε απ’τους συνηθισμένους, περιορισμένους τρόπους που βλέπετε τον κόσμο, και να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας, για να δημιουργήσετε εντελώς νέες απόψεις για τον κόσμο και την κατανόηση της ζωής. Καθώς ο ενστικτώδης τρόπος σκέψης σας αυξάνει, η λογική και αναλυτική σας σκέψη μειώνεται.

Δίδυμοι
Πολλά πράγματα ή στόχους που είχατε πολύ πιθανόν να χρειαστεί να τα μεταβάλλετε μέσα από μια προσπάθεια να αποφύγετε κάποιες συνέπειες, πριν αποδειχτεί ότι είναι αργά για σας. Οποιεσδήποτε αποφάσεις πάρετε σήμερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά το πέρασμα αυτών των προσωρινών δυσκολιών θα αποδειχτούν πολύ θετικές για σας.

Καρκίνος
Αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεστε σε μία κατάσταση έντονης συναισθηματικής υπερδιέγερσης και θα θέλετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πραγματοποιήσετε τις ιδέες ή και φιλοδοξίες σας αποκλειστικά με το δικό σας τρόπο. Η ένταση δε θα λείψει. Είναι απαραίτητο όμως σήμερα να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας κάτω από έναν διαρκή έλεγχο.

Λέων
Σας τραβούν πολύ το ενδιαφέρον κοινωνικά ζητήματα. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ωστόσο, ότι μάλλον δεν κάνετε διακρίσεις και συνεπώς μπορεί να αναζητήσετε φυσικά ενδιαφέροντα χαμηλού, ανώριμου ή αρνητικού τύπου. Με λίγα λόγια, αυτή είναι η στιγμή για να ξυπνήσετε την ευαισθησία και τη φαντασία σας, αλλά να το κάνετε αυτό με έναν τρόπο υγιή και δημιουργικό.

Παρθένος
Μια σημαντική σχέση μπορεί να διαλυθεί, να σχηματιστεί ή να επιφυλάξει ραγδαίες αλλαγές. Μπορεί να αλλάξετε επάγγελμα, ενασχόληση ή να γίνετε μέρος μιας διαφορετικής ομάδας φίλων και γνωστών. Αυτή σίγουρα είναι η στιγμή να πειραματιστείτε με οτιδήποτε νέο, αλλά να προσέχετε τι απορρίπτετε, γιατί μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε από το συναίσθημα της επιτακτικότητας της στιγμής και αργότερα να μετανιώσετε για την απόφασή σας.

Ζυγός
Μπορεί να χαλαρώσετε κάποια απ’τα άκαμπτα πιστεύω σας και συνήθειες, και θα ανακαλύψετε ξανά την μαγεία και την ομορφιά στη ζωή. Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα που βγαίνει απ’ αυτή την αστρολογική όψη, είναι αυτό το λιγότερο περιορισμένο, πιο απελευθερωμένο, πιο φανταστικό και δημιουργικό συναίσθημα για τη ζωή, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί.

 

Σκορπιός
Αυτή η ημέρα, σας ευνοεί για την εξερεύνηση των φανταστικών, πνευματικών και φυσικών τομέων. Η φαντασία, τα παραμύθια, οι ταινίες, η τέχνη και η μουσική σας αγγίζουν σήμερα. Επίσης σας έλκουν βιβλία, εργαστήρια και διαλέξεις με πνευματικά ή μεταφυσικά θέματα. Ακόμα κι αν αυτά τα αντικείμενα συνήθως δε σας ενδιαφέρουν, αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή να εξερευνήσετε αυτούς τους τομείς.

Τοξότης
Αν δεν είστε ευτυχισμένοι με τη σχέση σας, προσπαθήστε ειλικρινά και ανοιχτά να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον άλλο. Αν ερωτευτείτε αυτό το διάστημα, να αναβάλλετε το γάμο ή άλλη σοβαρή δέσμευση για κάποια άλλη μελλοντική στιγμή. Θα ξέρετε, αν αυτή η σχέση προχωράει στηριγμένη πάνω σε γερή βάση, μόνο όταν αυτή η αστρολογική όψη εξασθενίσει.

Αιγόκερως
Αποφάσεις αισθηματικού χαρακτήρα είναι από τα κύρια γεγονότα αυτής της ημέρας. Τα αισθήματά σας στο τι θέλετε πραγματικά από μία σχέση, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σήμερα. Οι απόψεις σας γι’ αυτό το θέμα διαμέσου του χρόνου έχουν αλλάξει ή έχουν πάψει πια να σας προκαλούν ικανοποίηση.

Υδροχόος
 Η ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε δεν είναι πολύ καλή σήμερα, ωστόσο, γι’αυτό μη χάνετε τον καιρό σας προσπαθώντας να ασχοληθείτε με αντικείμενα που είναι πέρα απ’ την ικανότητά σας για συγκέντρωση και πειθαρχία. 

Ιχθείς
Οι δυσκολίες της ημέρας ίσως αποτελέσουν μια καλή αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά με μεγάλη πιθανότητα μακρόχρονης επιτυχίας στο άμεσο μέλλον. Πιθανότητα χωρισμού αρκετά μεγάλη.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.