Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ακόμα κι αν η μέρα δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να ξεπεράσετε όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σας. Η ψυχραιμία και η καλή επικοινωνία πάντα βοηθούν.

 

Κριός

Σήμερα φαίνεται πως τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας και όλοι θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Παρά το γεγονός ότι σας αρέσει το φλερτ και η διασκέδαση, δεν έχετε καμία διάθεση για δεσμεύσεις και αυτό είναι φανερό. Αποφύγετε τις κουβέντες περί συναισθηματισμού και τις εντάσεις γιατί δε θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Ταύρος
Σήμερα είναι καλή ημέρα για να απολαύσετε ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ο τρόπος ζωής σας είναι λιγότερο αγχώδης και φαίνεται πως θα ενοχλείστε λιγότερο από τις αναποδιές ή κάποια άτομα που με άλλες συνθήκες δε θα τα ανεχόσασταν καθόλου.

Δίδυμοι
Χρησιμοποιείτε γοητεία, χιούμορ, ευγενικούς τρόπους για να πετύχετε το σκοπό σας και η φιλική σας στάση κάνει καλή εντύπωση στους άλλους. Σοβαρή πνευματική εργασία μπορεί να αναβληθεί για αργότερα, αφού το μυαλό σας είναι περισσότερο απασχολημένο με ζητήματα της καρδιάς ή απλά θέλετε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε ευκολότερα θέματα και να ασχοληθείτε με πιο απλά πράγματα.

Καρκίνος
Η καλή σας διάθεση σας βοηθά να ξεπεράσετε όποιες δυσκολίες φέρει στο δρόμο σας αυτή η μέρα. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας είναι πολύ ικανοποιητικές και τρυφερές και μπορεί επίσης να επιθυμείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας απ’ ότι συνήθως. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από το παρελθόν με τον άνθρωπό σας και οι κουβέντες αυτές θα δυναμώσουν τη σχέση σας.

Λέων
Η απόκτηση όσων πραγματικά αναζητάτε και η επίτευξη των στόχων που είναι σημαντικοί για σας, ίσως περικλείουν κάποια πράγματα της ζωής σας ή σημαίνουν τον αποκλεισμό κάποιων άλλων, όπως την απαλλαγή σας από μια κατάσταση ή μια δέσμευση που σας περιόριζε. Νιώθετε ελεύθεροι να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημαντικές μακροπρόθεσμες αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν σήμερα με επιτυχία.

Παρθένος
Τονισμένη είναι αυτή την ημέρα η επαφή σας με την οικογένεια και τους φίλους. Είναι επίσης καλή ημέρα να εδραιώσετε κάποιες φιλικές σχέσεις στη δουλειά. Το κουτσομπολιό γύρω από ασήμαντα πράγματα είναι πειρασμός για σας και τους άλλους σήμερα και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει μικροπαρεξηγήσεις.

 

Ζυγός

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση σας χαρακτηρίζουν αυτήν την ημέρα και σας κάνουν άκρως γοητευτικούς. Το γεγονός αυτό ίσως να προκαλέσει αισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας στον άνθρωπό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε μια τέτοια κατάσταση, είναι να επιβεβαιώσετε το σύντροφό σας και να αποφύγετε τους ανούσιους καβγάδες.

Σκορπιός
Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να δραπετεύσετε από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Oι κοντινοί σας άνθρωποι φαίνεται πως θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο σ’ αυτήν την ημέρα της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ίσως να μην είναι τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.

 

Τοξότης

Η κακή επικοινωνία κυριαρχεί αυτήν την ημέρα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα αισθηματικά σας. Δυσκολεύεστε να έρθετε σε συνεννόηση με τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις, εντάσεις και καβγάδες. Μην είστε ευέξαπτοι και δώστε στους άλλους το περιθώριο να δικαιολογηθούν ή να σας εξηγήσουν.

Αιγόκερως
Είναι μια από τις λιγότερο κατάλληλες ημέρες για να πάρετε αποφάσεις καθώς η επικοινωνία σας με τους άλλους χαρακτηρίζεται από ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις ή ακόμα και απάτη. Η σκέψη σας και ο ρυθμός της είναι σε κάποια κατάσταση σύγχυσης, είστε περισσότερο εύπιστοι, ταλαντευόμενοι και ζείτε περισσότερο σε ένα κόσμο αισθημάτων και φαντασίας παρά στην πραγματικότητα.

 

Υδροχόος

Καλά τα σχέδια και οι σκέψεις, ωστόσο καλό θα ήταν να είστε περισσότερο ρεαλιστές και να βλέπετε τα πράγματα πιο κυνικά. Ακριβώς επειδή επιμένετε να αιθεροβατείτε, οι όμορφες και άσχημες στιγμές στη διάρκεια της μέρας εναλλάσσονται, αλλά δε χάνετε την καλή σας διάθεση και την ψυχραιμία σας.

Ιχθείς
Δεν ενδιαφέρεστε για παροδική ικανοποίηση ή επιπολαιότητα σήμερα. Ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο με κάποιον παλιό και έμπιστο φίλο/φίλη ή απολαμβάνετε τη συντροφιά ενός έμπειρου και ώριμου προσώπου που έχει πολλά να σας προσφέρει. Μια σοβαρή αισθηματική σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.