paul702

Παρόλο που είναι Τρίτη, η Σελήνη στον Δίδυμο μας κοινωνικοποιεί κι ενισχύει την επιθυμία μας για χαρά, καλοπέραση και συνάντηση με γνωστούς και φίλους! Νιώθουμε δυνατοί και κυνηγάμε με ισχύ τους στόχους μας!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, θα είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Είσαι περιζήτητος κοινωνικά κι οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου, έτσι θα νιώσεις πολύ αγαπητός. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφός σου! Μπορεί να φαίνεται πως είναι δύσκολο να σε καταλάβει κάποιες φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να τον πείθεις και να τον επηρεάζεις!

Ταύρος
Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά κι ασφάλεια, φίλε Ταύρε, καθορίζει απόλυτα τη σημερινή σου δραστηριότητα και προσανατολισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να εκτιμήσεις σήμερα το γεγονός πως ο σύντροφος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, να επαναφέρει την αρμονία μεταξύ σας και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες. Μην παρασύρεσαι, λοιπόν, από απληστία κι απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λαμβάνεις μηνύματα ενδιαφέροντος από ένα άτομο, ωστόσο θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων του, τουλάχιστον για τώρα.

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, με τη Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη και θάρρος κι έχεις μία ενεργητική, ενθουσιώδη, απάντηση σε καθετί, στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Η έκφραση των συναισθημάτων σου κι οι αντιδράσεις σου σήμερα είναι απόλυτα ευθείς κι ειλικρινείς, γεγονός που γοητεύει τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος! Ωστόσο, αυτός ο παρορμητισμός σου, ακόμα κι αν είναι ενθουσιώδης, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, κόντρες κι εντάσεις, γι’ αυτό προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τώρα πρωτοβουλία και πλησίασε με αυτοπεποίθηση το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, εντείνεται η ευαισθησία σου κι ο συναισθηματισμός σου! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου ηρεμία κι αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ίσως κάποιες απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη κι υποχωρητική σου συμπεριφορά, τον τελευταίο καιρό, όπως κι η δοτικότητά σου προς τον σύντροφο, βελτίωσε μεν κάποια πράγματα, πιθανόν όμως εκείνος να εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, να παρασύρεται από μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις, που σε κάνουν να χτίζεις όνειρα-παλάτια στην άμμο…

Λέων
Ετοιμάσου τη σημερινή ημέρα, φίλε Λέοντα, για απότομες κι απρόσμενες αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, οξυδέρκεια, ποιότητα κι ενθουσιασμό! Αλλάζεις τα γούστα σου στον έρωτα, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες έντονο ενδιαφέρον για ένα άτομο και σήμερα, απρόσμενα, να στραφείς σε ένα νέο πρόσωπο, που θα έχει το μονοπώλιο της σκέψης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, επιμένεις νευρικά στη δική σου γνώμη κι αρνείσαι ή δεν καταδέχεσαι την άποψη του συντρόφου σου! Βάλε νερό στο κρασί σου!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους, με τις γρήγορες επικοινωνιακές αντιδράσεις σου αλλά και με τις ώριμες κι αποστομωτικές σου απαντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητά σου! Εκφράζεις το πάθος σου και την αγάπη σου χωρίς υπερβολές και με τυπικότητα, γεγονός που δυσαρεστεί τον σύντροφο, γι’αυτό βρες τις κατάλληλες ισορροπίες! Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεσαι ως κελεπούρι στα μάτια των υποψήφιων συντρόφων σου κι έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου κι οι αντιδράσεις σου θα είναι ειλικρινείς, καθαρές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο κι αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή ανάγκη σου για ερωτική περιπέτεια κι ανεμελιά, ίσως σε οδηγήσει σε συναισθηματικές επαφές, επιφανειακές και προσωρινές κι όχι ουσιαστικές και μόνιμες! Αν αυτό σε ευχαριστεί, την παρούσα φάση, μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις τη συζήτηση, που εδώ και καιρό ήθελες, με τον σύντροφό σου!

Σκορπιός
Θα υπάρξει σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση αλλά και κάποιες στιγμές εσωτερική ένταση! Ευχάριστα τα ερωτικά σου, ιδίως αν είσαι ελεύθερος! Το μυστήριο που αποπνέεις θα σου φέρει αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις, που πραγματικά θα λιώνουν για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος! Μην προκαλείς, λοιπόν, καβγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, χωρίς να σου δοθεί δικαίωμα από τον σύντροφο!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις με απόλυτη δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, αποφεύγοντας εγωιστικές αντιδράσεις κι υπερβολικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε ελκύει περισσότερο η εξωτερική εμφάνιση και το στιλ, παρά ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα του άλλου. Να θυμάσαι πως πολύ πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση να φέρει μόνο εφήμερη ερωτική χαρά.

Αιγόκερως
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μετά από πολλές δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να τα βρεις ουσιαστικά με τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δε δίνεις σημασία σε σοβαρά κι ουσιαστικά πράγματα, αλλά στέκεσαι σχολαστικά κι επίμονα σε ανούσιες λεπτομέρειες, γεγονός που θα αποσυντονίσει κι εσένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην κατακρίνεις συνεχώς το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί τον απομακρύνεις αντί να τον βοηθήσεις ή να τον εντυπωσιάσεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και πάθος! Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό, όμως, θα εμφανιστούν και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική τύχη είναι γεγονός! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ κι απόλυτη επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου!

Ιχθύς
Σήμερα, θα σε πιάσει για τα καλά ο συναισθηματισμός σου κι η ευαισθησία σου, φίλε Ιχθύ! Επιτέλους, καταφέρνεις κι αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το ερωτικό παρελθόν και διαγράφεις αμφιβολία ή ανασφάλεια! Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου τόσο πολύ και προσπάθησε να μη σου αλλάζουν άποψη οι γνώμες των άλλων για το άτομο που σε ενδιαφέρει! Στηρίξου στη δική σου διαίσθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε χωρίς εντάσεις και γκρίνια να κάνεις μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας με τον σύντροφό σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!