xenia605

Ερμής στον Καρκίνο από σήμερα, λοιπόν! Γλυκύτητα, συναίσθημα και διαίσθηση μεν, γκρίνια, παράπονα κι ανασφάλεια δε… Οι τυχεροί σε επικοινωνία και μετακινήσεις είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός
Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες πρωτότυπες ενέργειες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα, Κριέ, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πέρασες αρκετές αναποδιές στο παρελθόν, αλλά σε βεβαιώνω ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος
Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Κάποια ερωτήματα σε βασανίζουν, Ταύρε μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Σήμερα άκουσέ το, καθώς δεν ήρθε ακόμη η ώρα να μιλήσεις.

Δίδυμος
Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και αυτό συμβαίνει με τον πιο καλό τρόπο. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.

Καρκίνος
Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου και να θυμάσαι, ότι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, διότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε μου, αν σήμερα πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Λέων
Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου με κάθε δυνατό τρόπο, Λέων μου. Μην την παραμελείς και μη θεωρείς το παραμικρό ως δεδομένο, διαφορετικά θα φτάσεις σε απομάκρυνση από την οποία θα δυσκολευτείς να επανέλθεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους και δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, διότι θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου κι οι πλανήτες δε σε ευνοούν.

Παρθένος
Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, αλλά εκμεταλλεύσου την πλανητική αυτή εύνοια, για να ρυθμίσεις όλα όσα σε μπλοκάρουν και σε ακινητοποιούν απέναντι στους στόχους σου. Αν εκφράσεις σήμερα την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόκριση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται.

Ζυγός
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, οπότε μπορείς να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς. Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ζυγέ μου, έχουν περάσει. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σήμερα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, που θα κάνει καλό και στους δύο, φέρνοντάς σας πιο κοντά.

Σκορπιός
Αφού σήμερα υπάρχει μια διάθεση προσφοράς, είναι καλό να οργανώσεις κάποια δράση, σε έναν τομέα όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Μπορείς να αποφύγεις λογομαχίες που ίσως προκύψουν με το σύντροφό σου, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Τοξότης
Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος Τώρα, Τοξότη, μπορείς να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως
Μην αφήσεις κάποιον να μειώσει τη χαρά και την ικανοποίηση που θα δεχτείς τώρα. Χαλάρωσε κι απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου, που βρίσκει νέους τρόπους έκφρασης, οι οποίοι σε οδηγούν σε αναγνώριση και θρίαμβο. Πρέπει πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, Αιγόκερέ μου, ώστε στη συνέχεια να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις.

Υδροχόος
Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα μόνο να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε μου, τις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, διότι έχει κάποια παράπονα, που δε σου λέει.

Ιχθύς
Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, που θα διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Για να κινηθείς σωστά, πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας Απόφυγε σήμερα να είσαι πιεστικός στο ταίρι σου, Ιχθύ μου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το εκνευρίσουν κι οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν αναδείξεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!