Η Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους σε θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, μας ετοιμάζει ερωτικές εκπλήξεις που μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα.

 

Κριός

Κριέ μου, κάτι έχεις πάθει τελευταία, ένας ενθουσιασμός, μια αναστάτωση, ένα κάτι που δεν μπορείς και μάλλον δε θες να το ελέγξεις. Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο και παλεύεις να κατακτήσεις εκείνο το απωθημένο που μπαινοβγαίνει στη ζωή σου χρόνια τώρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, η μισάνοιχτη πόρτα που έχεις αφήσει με το παρελθόν σου, κάνει ρεύμα και σου θυμίζει πως πρέπει επιτέλους να αποφασίσεις αν θα περάσεις στο άλλο δωμάτιο μαζί του ή θα την κλείσεις οριστικά πίσω σου. Πάρε μια απόφαση επιτέλους, μην ταλαιπωρείς εσένα και τους άλλους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, διανύεις μια περίοδο αλλαγών, εξωτερικών μα κυρίως εσωτερικών. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικά επηρεασμένος σήμερα κι ευαίσθητος κι αυτό κάπως θολώνει την κρίση σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Πάρε το χρόνο σου, μη βιαστείς να καταλήξεις κάπου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εμβάθυνση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, έχεις μια τάση για αρνητισμό και μια απαισιοδοξία να σε συντροφεύουν σήμερα. Κάνε μου τη χάρη κι αντί να βουλιάζεις στην γκρίνια και τη μαυρίλα, χαμογέλα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στην τελική σκέψου τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και σ’ αγαπάνε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαμόγελο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αναζητάς την εξέλιξη και κυνηγάς τις ευκαιρίες. Ψάχνεις μια διέξοδο γιατί τελευταία αρχίζει να σε πνίγει η ρουτίνα κι η καθημερινότητα. Μία εκδρομή με λίγους καλούς φίλους και τον άνθρωπό σου, θα βοηθούσε. Μην υποτιμάς την αξία της παρουσίας τους στη ζωή σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, για αρχή ξεκίνα απ’ τα βασικά. Υπάρχουν θέματα του άμεσου περιβάλλοντός σου που πρέπει να τα λύσεις κι άνθρωποι γύρω σου που χρειάζονται την προσοχή σου. Κι εσύ για άλλη μια φορά ψάχνεις τρόπους και δικαιολογίες για να το αποφύγεις. Σκέψου τη στιγμή που θα τους χρειαστείς εσύ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευθύνη.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, είσαι μπερδεμένο ως συνήθως. Δεν ξέρεις τι θες, αν θες και πώς το θες. Τίποτα καινούργιο δηλαδή. Πρέπει όμως να πάρεις μια απόφαση, τι σου ζητάω τώρα κι εσένα, ε; Αν δε θες μετά να γκρινιάζεις πως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες, διεκδίκησε αυτό που θες, άρα πρώτα ψάξε και βρες το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ξυπνάς κεφάτος και δραστήριος. Αναπτύσσεις νέα, δημιουργικά ταλέντα και γίνεσαι πιο αυθόρμητος κι εφευρετικός. Αντιδράς με παρόρμηση στις διάφορες καταστάσεις. Απελευθερώνεσαι κι ανακαλύπτεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έμπνευση.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, ταξίδια και γνωριμίες ονειρεύεσαι κι αυτά σου έρχονται. Καινούργιες ιδέες, άνθρωποι κι εμπειρίες σου χτυπούν την πόρτα κι εσύ ανοίγεις με χαμόγελο. Θετικές οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει έτσι απλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου και θα το καταφέρεις, έντονες κι απαιτητικές οι καταστάσεις, αλλά το ΄χεις! Έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πως ευτυχία είναι να περνάς όμορφες στιγμές και δεν επηρεάζεστε εύκολα. Στηρίζεσαι στους ανθρώπους σου και πολύ καλά κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, τα άστρα σου χαμογελούν σήμερα κι έτσι συνεργασίες, σχέσεις κι επικοινωνία κυλούν ρολόι. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σου κι η σχέση σου με τον άνθρωπό σου, ανανεώνεται. Εξαιρετική μέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις με φίλους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η συγκέντρωση, η αφοσίωση κι η απόλυτη αποφασιστικότητα να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους είναι δυνατότερη σήμερα παρά ποτέ. Αυτή είναι μια ημέρα όπου κάνεις σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σου τη συμπεριφορά σου γενικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.