Θετική ενέργεια, ερωτισμό, χαρά, διασκεδάσεις και πολύ πάθος φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα. Ερωτευτείτε, χαλαρώστε κι απολαύστε!

 

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή η ανυπομονησία σου, με επιμονή κι ισχυρή θέληση, μπορούν σήμερα να σου βγουν σε καλό. Ήρθε η στιγμή να κατακτήσεις όσα ποθείς καιρό τώρα. Κάποια άλλα βέβαια έφτασαν στο τέλος τους, αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το χρειαζόσουν άλλωστε ένα ταρακούνημα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η φαντασία σου βρίσκεται σε καλό επίπεδο σήμερα, οπότε βάλε τη να δουλέψει, με λίγο χρόνο κι αφοσίωση στη δουλειά σου, θα δούμε θαύματα. Στα προσωπικά σου, όλα δείχνουν πως ένας νέος και δυνατός έρωτας είναι έτοιμος να σε παρασύρει. Άντε, με το καλό!

Λέξη κλειδί της μέρας: Φλερτ.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, αρκετά πράγματα γύρω σου δοκιμάζουν την επιμονή σου κι έχεις κι εσύ το δίκιο σου να απογοητεύεσαι, μην τα παρατάς όμως. Είσαι κοντά στο στόχο σου, λίγη επιμονή –κι υπομονή βεβαίως– ακόμα κι όλα θα γίνουν όπως τα θες. Απέφυγε συγκρούσεις κι αντιδράσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναμονή.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αλλαγές πολλές κι ακάλεστες παρουσιάζονται στη ζωή σου κι εσύ δείχνεις να τα χάνεις κάπως. Πολλά θα ξεφύγουν οριστικά απ’ τον έλεγχό σου, άλλα όμως θα περάσουν στα χέρια σου. Συγκεντρώσου και γίνε μέρος αυτών των αλλαγών αν θες να τις εκμεταλλευτείς υπέρ σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσαρμογή.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ξύπνησες με άγριες διαθέσεις να πάρεις αποφάσεις ριζικές. Σκέφτεσαι να παραιτηθείς, να φύγεις απ’ τη σχέση σου ή ακόμα κι απ’ την πόλη σου. Τάσεις φυγής είναι, θα περάσουν. Δώσε λίγο χρόνο σε όσα συμβαίνουν μα κυρίως στον εαυτό σου πριν κάνεις κάτι που μετά δε θα διορθώνεται, γιατί μάλλον σε βλέπω να μετανιώνεις την επανάστασή σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοσυγκράτηση.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, εμπνέεις κι αναστατώνεις. Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και τα φλερτ πάνε κι έρχονται. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη, το ίδιο κι η διάθεσή σου. Κοίτα όμως λίγο και τα επαγγελματικά σου γατί τα οικονομικά σου δεν τα βλέπω και πολύ καλά κι άντε μετά να βγεις ραντεβού με άδειο πορτοφόλι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα αλλαγών που εσύ ο ίδιος επιβάλλεις στον εαυτό σου. Θες να κόψεις όλες τις κακές συνήθειες, να κόψεις επαφή με κάθε τοξικό άτομο, να κάνεις θετικές σκέψεις και να αφοσιωθείς στην καριέρα σου. Ωραία όλα αυτά, αλλά δε γίνονται απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Γι’ αυτό ηρέμησε!

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ζητάς πολλά, αλλά κάνεις λίγα. Θες να φτάσεις μακριά μα δεν κάνεις βήμα. Έτσι δεν κάνουμε δουλειά, το καταλαβαίνεις ε; Ωραία τα όνειρα κι οι ιδέες, αλλά θέλουν σκληρή δουλειά, επιμονή, πείσμα κι αντοχή για να γίνουν πραγματικότητα. Αν δεν είσαι διατεθειμένος για όλα αυτά, ψάξε για νέα όνειρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσγείωση.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, μου ξύπνησες με έντονες ευαισθησίες, ένα αυξημένο αίσθημα συμπόνιας κι αλτρουιστικού ενδιαφέροντος και μπράβο σου, είσαι υπέροχος όταν θες να βοηθάς. Επειδή όμως εκεί έξω δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα, υπάρχουν πολύ που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή σου την ευαισθησία. Το νου σου!

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσοχή.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, θετική η μέρα για σένα κυρίως για ένα φρεσκάρισμα στους στόχους σου και τους πιθανούς τρόπους να τους κατακτήσεις. Συγκεντρώνεσαι καλύτερα και ξέρεις τι είναι από πού πραγματικά θες περισσότερο απ’ όλα. Έχεις επίσης και μια τάση για εξομολογήσεις καθώς δε θες να αφήσεις κανένα σκοτεινό σημείο στις επαφές σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ένα αίσθημα κατανόησης σε αλλάζει σήμερα. Αρχίζεις να βλέπεις και να σκέφτεσαι τα πράγματα κι απ’ την απέναντι πλευρά, έτσι μπορούν να λυθούν κι αρκετές παρεξηγήσεις καθώς κατανοείς όσο μπορείς τους λόγους που οδήγησαν σε ορισμένες πράξεις. Όλη αυτή η στάση σου, μαζί με την επικοινωνία θα σε φέρουν πιο κοντά με το περιβάλλον σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, λειτουργείς με αυτοπειθαρχία κι αυτοσυγκράτηση και σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά της τελευταίας περιόδου, μπορείς να περιμένεις μεγάλα πράγματα. Αρκεί να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις τώρα που έφτασες κοντά. Λίγη προσπάθεια ακόμα, καλό μου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχίες.