Μέρα αποφάσεων και αλλαγών.
Τα άστρα ευνοούν τις στροφές σε καριέρα κι αισθηματικά.

Κριός

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, είναι πολύ πιθανόν ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Αυτή η επιρροή θα αυξήσει – σε μεγάλο βαθμό – την επιμονή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποικίλες ιδέες θα διεγείρουν το μυαλό σας. Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση και δυσαρέσκεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Ταύρος

Μπορεί να σας φαίνεται πως οι καταστάσεις, ο κόσμος, ή και οι συνθήκες όλες στρέφονται εναντίον σας σήμερα. Αισθάνεστε υπερφορτισμένοι από απαιτήσεις, εξωτερικές πιέσεις ή και ευθύνες και ίσως να βλέπετε την ζωή σας με κάποιες σοβαρές αμφιβολίες και απαισιοδοξία. Οι άλλοι δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν έστω και αν φαίνεται πως προσπαθούν. Μοναχική δραστηριότητα, σκέψη και περισυλλογή θα αποδειχτούν πιο πολύτιμες σήμερα.

Δίδυμοι

Πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη για διάβασμα, μελέτη ή ακόμα και συζήτηση με κάποιους φίλους. Ανεβασμένη ευαισθησία θα σας κάνει πιο περίεργους σε σχέση με τους άλλους. Αν και καμιά φορά θα αρχίσετε να πιστεύετε έστω και προσωρινά ότι γίνεστε συχνά αντικείμενο συζήτησης από τους άλλους. Αποφύγετε τις ερωτικές φαντασιώσεις προσεγγίζοντας περισσότερο τον σύντροφο σας, κάτι που και αυτός το έχει ανάγκη. 

Καρκίνος 

Ξαφνικές αλλαγές και αναλαμπές σε σχέση με την ανάγκη σας για μία βαθύτερη γνώση και ενημέρωση επάνω σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής. Η σκέψη και κατανόηση σας θα υποστούν μία μορφή ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης η οποία θα γίνει με έναν τρόπο ευχάριστα αποδεκτό από μέρους σας. Θα νιώσετε μία ιδιαίτερη επιθυμία να προχωρήσετε στην “καρδιά” των πραγμάτων και να μάθετε όλη την αλήθεια για πράγματα που αγνοείτε.

Λέων

Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας δημιουργεί ένταση έως ότου βρείτε κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει, με αποτέλεσμα να αντιδράτε με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχετε πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις και να επιχειρείτε πάντα να τις θέτετε κάτω από έλεγχο.

Παρθένος

Ίσως γίνετε πολύ ευαίσθητος και ανήσυχος, για τη θέση σας στην κοινωνία. Θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη συμπεριφορά σας και θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο πώς θα βελτιωθεί. Θα εδραιώσετε κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις χωρίς να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σας θα έλξει την προσοχή των άλλων, και είναι εφικτό να λάβετε κάποια εύνοια από αυτούς. Ωστόσο, η γαλήνη σας μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας του ότι κάνετε πολλά πράγματα χωρίς να είστε σε θέση να τα ολοκληρώσετε.

Ζυγός

Παραβλέπετε τις επιπόλαιες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σήμερα και θέλετε να εξετάσετε τις λεπτομέρειες φτάνοντας στο βάθος των καταστάσεων. Μυστήρια, άλυτα αινίγματα και θέματα που οι άνθρωποι συνήθως αποφεύγουν να σκέπτονται, κατακλύζουν τις σκέψεις σας. Όταν μιλάτε είστε ή γίνεστε επίμονοι ή άκαμπτα φανατισμένοι με τις απόψεις σας και ή θα πείσετε τους άλλους να δεχτούν τις απόψεις σας ή θα βρεθείτε εκ διαμέτρου αντίθετοι μαζί τους.

Σκορπιός

Περισσότερο συναισθηματικοί και υποκειμενικοί απ’ ότι συνήθως.
Σήμερα θα παρασυρθείτε και θα εκτιμήσετε την αξία της διαίσθησής σας.
Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει και κάπως έτσι θα καταλάβετε ότι δεν ήταν και τόσο παρελθόν.
Προσοχή σε όσα ζητάνε οι γύρω σας από εσάς. Δεν μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια ούτε να τους ικανοποιήσετε όλους.

 

Τοξότης

Μια ημέρα όπου θα νιώσετε την επιθυμία να βρεθείτε με ανθρώπους, να ανταλλάξετε κάποια πράγματα, να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή να δώσετε κάτι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Θέλετε να σας ξεχωρίζουν ή να φαίνεστε. Θα δεχτείτε εκτίμηση και θετική αντιμετώπιση και πολύ πιθανό μια ευκαιρία ή προσωπική επαφή θα αποβεί πάρα πολύ ευεργετική. Οι σχέσεις, αμφότερες προσωπικές και επαγγελματικές θα βρεθούν σε πολύ καλό επίπεδο αυτήν την χρονική ημέρα.

Αιγόκερως

Ριζικές αλλαγές για το καλύτερο ή χειρότερο σήμερα στην προσωπικη η επαγγελματική σας ζωή. Πολλά πράγματα όμως ίσως να μην εξαρτώνται από σας ή η συμμετοχή η δική σας να είναι σχεδόν ασήμαντη. Ενα προσωπικό σας όνειρο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα κάτω από εντελώς ιδιόρρυθμες συνθήκες.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια καθαρή και οριστική απόφαση αυτές τις ημέρες και να ξεκαθαρίσετε στους άλλους τι ακριβώς θέλετε. Δεν έχετε πολύ διαλλακτική διάθεση ειδικά σε ότι αφορά τα σχέδιά σας, τις ιδέες σας ή επιθυμίες. Πολύ πιθανό να μιλάτε ή ενεργείτε με κάποια βιασύνη, πράγμα για το οποίο πολύ πιθανό να μετανιώσετε αργότερα.

Ιχθείς

Πολύ σύντομα θα έρθει η ημέρα που θα αποκτήσετε κάποια οικονομική αυτονομία. Ίσως να είναι στενά συνδεδεμένη με τον σύντροφο αλλά είναι κάτι που το περιμένετε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι πως είστε κάπως υπερβολικά υπερκινητικοί αυτή την ημέρα, ίσως λιγάκι περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Μην βιάζεστε όμως, τα σχέδιά σας είναι προσδιορισμένα να ξεκινήσουν οριστικά μέσα από δυσκολίες τον επόμενο χρόνο.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.