Μέρα ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα που στα σίγουρα δε μας κάνει να πλήξουμε. Συζητήσεις στο προσκήνιο και μυστικά στο παρασκήνιο μας βάζουν σε παιχνίδι διπλωματίας, μυστηρίου κι έντασης. Μια μέρα που μπορεί να καθορίσει αρκετές αλλαγές.

Κριός

Για έναν Κριό η επιτυχία έρχεται όταν μπορέσει να ξαπλώσει αναπαυτικά στον καναπέ και να χαρεί τους καρπούς του κόπου του χωρίς να χρειάζεται να πει σε κανέναν κουβέντα. Σήμερα πλησιάζεις το στόχο Κριάρι μου κι η επιτυχία σου αξίζει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Eπιβράβευση.

 

Ταύρος

Στους αγενείς απαντάμε με αδιαφορία, στους πιεστικούς με ψυχραιμία, στους ψεύτες με αποχώρηση και δυστυχώς Ταυράκι μου αγαπημένο, σήμερα θα συναντήσεις όλες τις άνω κατηγορίες. Θα βγάλεις όμως άμεσα άκρη μαζί τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμια.

 

Δίδυμοι

Τι ωραία που είναι όλα Δίδυμέ μου όταν είσαι ερωτευμένος και δε μασάς πουθενά και σε τίποτα. Μια τέτοια μέρα είναι κι η σημερινή που σε βρίσκει να κάνεις ακρότητες, από αυτές τις ωραίες που φωνάζουν από μακριά πάθος κι ενθουσιασμό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρόρμηση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μια μέρα καλή για πάσης φύσεως συναντήσεις κι επαφές. Απλά να θυμάσαι λίγο αυτό: Καμιά φορά ο ιδανικός τρόπος να πάρουμε αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω, για να πάρουμε φόρα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Λέων

Σε έχει πιασει το εγωιστικό σου σήμερα Λιοντάρι μου και θες μονά-ζυγά δικά σου. Κάνε βρε και λίγο πίσω και θα δεις ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις περισσότερα. Και πες και μια καλή κουβέντα στους δικούς σου ανθρώπους, ναι; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Παρθένος

Παρθένε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου ξεφύγει και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Σήμερα έχεις ξυπνήσει ακριβώς με μια τέτοια διάθεση. Κάτι σε προβληματίζει που όμως δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο και παλεύεις να βγάλεις άκρη στο κουβάρι. Ε, ως το βράδυ, θα έχεις σίγουρα το πρώτο hint. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Μυστήριο.

 

Ζυγός

Βρε καλό μου, βρε γλυκό μου, τι το ‘χουμε το στόμα Ζυγέ μου; Για να μιλάμε, σωστά! Αλλά όχι για να λέμε γενικολογίες. Βάλε κάτώ τον άνθρωπο που καίγεται να πάρει απαντήσεις από σένα και δώστου ‘τις. Άμεσα, γρήγορα, αναίμακτα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μίλα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου σήμερα σεποβληματίζουν κυρίως οι σχέσεις και δη οι στενές. Έχεις διάθεση για κουβέντα κι ανάλυση, γίνεσαι πιο τρυφερός, θες να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αρκετά πιο έντονα και πραγματικά το ταίρι σου είναι τυχερό και θα το ευχαριστηθεί. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθος.

 

Τοξότης

Πολύ θετικες όψεις οι σημερινές για τα Τοξοτάκια μας, που βλέπουν τη δημοφιλία τους ν’ ανεβαίνει, το λόγο τους ν’ αποκτά επιχείρημα και τις πόρτες ν’ ανοίγουν στο πέρασμά τους. Μια λάμψη, μια έλξη και μια γοητεία, σε κάνουν τον πρωταγωνιστή της μέρας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ταπεινότητα.

 

Αιγόκερως

Το κλίμα μυρίζει λίγο μπαρούτι. Μια κουβέντα παραπάνω και μπορεί εύκολα ν’ ανατιναχθείς κι εσύ κι άλλοι μαζί σου. Κράτα για λίγο στην άκρη το κριτικό σου πνεύμα, γιατί δυστυχώς η μέρα φέρνει παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις κι είναι κρίμα να βρεθείς μπλεγμένος από το πουθενά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υποχώρηση.

 

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι ευτυχισμένος όσο ποτέ άλλοτε τη στιγμή που συλαμβάνει στο μυαλό του το δημιουργικό σχέδιο που θα τον εκτινάξει πνευματικά. Μια νέα ιδέα, ένα νέο χόμπι, ένας μυστήριος άνθρωπος που έρχετα ια δώσει αίγλη στην καθημερινότητα. Κεντάς σήμερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

Ιχθείς

Φλερτ, φλερτ, φλερτ! Παντού φλερτ κι εσύ στο κέντρο να συντονίζεις το εργάκι και βεβαίως να απολαμβάνεις. Σήμερα η μέρα στρέφει τα φώτα επάνω σου κι εσύ δεν έχεις παρά ν’ αποδείξεις, πόσο άξιος, δημιουργικός κι ενδιαφέρον χαρακτήρας είσαι. Απλά πράγματα δηλαδή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.