paul718

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχός μας σε αυτό είναι το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει κι άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Ίσως νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σωθείς την τελευταία στιγμή από δύσκολες καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι δίνεις όλα όσα μπορείς στη σχέση σου, αλλά δεν τα εκτιμούν κι ίσως μάλιστα σε εκμεταλλεύονται. Σήμερα είναι η μέρα που θα καταφέρεις να πάρεις και πάλι τα ηνία της σχέσης στα χέρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναλογίσου μήπως ερωτεύεσαι άτομα που δεν πρέπει, που είναι απαγορευμένα ή ανήκουν αλλού και για αυτό πληγώνεσαι!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα ετοιμάζει για σένα θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Η γοητευτική, ερωτεύσιμη, ξεχωριστή και καλοσυνάτη προσωπικότητά σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στην πόρτα σου, αν είσαι ελεύθερος! Οι περισσότερες μάλιστα, νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις την αρμονία, την ηρεμία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο, τη σημερινή ημέρα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες που σε ενδιαφέρουν ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τώρα ένα μεγάλο βήμα στη σχέση σου, μετά από συζήτηση με τον σύντροφο! Επιπλέον θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σήμερα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Η ουσιαστική γοητεία σου είναι ο κύριος σύμμαχός σου στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους και το άτομο που σε ενδιαφέρει! Επιπλέον, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις κι αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα, ώστε να συζητήσεις και να πείσεις τον σύντροφο για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, τα παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη που σε απασχολούσαν καθημερινά λαμβάνουν τέλος, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να ανακαλύψεις ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα! Επιπλέον, σήμερα, μπορείς να απολαύσεις αισθησιασμό κι έντονο βαθύ συναισθηματισμό με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, κυρίως για παρελθοντικά θέματα που σε απασχολούσαν και τώρα βρίσκουν τη λύση τους!

Παρθένος
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση σας τώρα και σίγουρα ένας κοινός στόχος πραγματοποιείται!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός, φρέσκος, αναζωογονημένος κι ικανός να καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει σκοπό! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία πολύ καλή ημέρα η σημερινή! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο είναι ασυγκράτητο κι αναμένονται καυτές στιγμές αλλά κι έμπρακτες αποδείξεις αγάπης! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται. Προσοχή μόνο στους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς!

Σκορπιός
Σήμερα, απολαμβάνεις ευκαιρίες σε θέματα δημιουργικότητας ή διασκέδασης, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα ανέλπιστες ευκαιρίες κι επιλογές στον ερωτικό τομέα! Δυνατότητες για έναρξη νέας σημαντικής σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντισμό αλλά και καυτές ερωτικές στιγμές με σύντροφο! Η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο, όσον αφορά τον έρωτα!

Τοξότης
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι άκρως ωφέλιμο και θετικό για εσένα, αρκεί να το εκμεταλλευτείς με τον σωστό τρόπο, φίλε Τοξότη! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να υποδεχθείς μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Απολαμβάνεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού με τον σύντροφο ή ίσως σήμερα να γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις, για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος που ακόμα σκέφτεσαι!

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Έχεις αρκετή τύχη λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα κι οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλές ευχάριστες επικοινωνίες, γνωριμίες, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα που θες! Εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια και θα πετύχεις σίγουρα τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο με τον σύντροφο σήμερα και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα, ανανεώνοντας σημαντικά τη σχέση σας!

Υδροχόος
Τα γεγονότα κι οι συγκυρίες της ημέρας θα φέρουν για σένα, φίλε Υδροχόε, αυτοπεποίθηση κι ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με τη βοήθεια του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει ουσιαστικά, συναισθηματικά, υλικά αλλά και σωματικά! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, αφού θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο χαρακτηρίζονται από φλόγα, πάθος κι ένταση. Το ταίρι σου σού αποδεικνύει έμπρακτα πόσο πιστός κι αφοσιωμένος είναι σε σένα!

Ιχθύς
Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αγαπητέ Ιχθύ, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά κι όσο περισσότερο μπορείς το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές-θύματα της γοητείας σου αλλά κι εκπλήρωση ερωτικών σκοπών και στόχων! Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μία παθιασμένη σχέση και με τον σύντροφο, εκπληρώνεται από κοινού στόχους και βαθιές επιθυμίες!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!