Ήρθε η στιγμή να συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με τη βοήθεια του σημερινού Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου, που μας δίνει λογική, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ιδέες, λύσεις και σοφία! Οι πιο ευνοημένοι; Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Με τον Ερμή στον Ζυγό, τα επίπεδα επικοινωνίας ανοίγουν και βρίσκεις νέους τρόπους σύνδεσης και επικοινωνίας με άλλους, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις πιο γρήγορα λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

 

Ταύρος

Εσύ απλά επικεντρώσου στα προβλήματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και κάνε αυτό που έχεις αποφασίσει εξηγώντας στους άλλους με σαφήνεια και επιχειρήματα τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή τη λύση. Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Αυτές τις μέρες – και ειδικά σήμερα – τείνεις να δείξεις την αγάπη σου για τους άλλους μέσα από πράξεις, βοηθώντας και υποστηρίζοντάς τους. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Και με την Αφροδίτη στην Παρθένο να σε ευνοεί η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου για να έχει συνέχεια.

 

Καρκίνος

Μην σε απασχολεί τίποτα γιατί η πορεία που έχεις χαράξει και επιλέξει θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Σήμερα, κάποιες σκέψεις ίσως σε αγχώσουν υπερβολικά. Χαλάρωσε, πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου μόνο κάτι που σε χαλαρώνει. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις για να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είναι η κατάλληλη μέρα να δείξεις τα προσόντα σου και να δώσεις την ευκαιρία να φανεί ποιος είσαι σε όποιον πραγματικά θέλει να σε γνωρίσει. Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.

 

Ζυγός

Έχεις επωμιστεί πολλά πράγματα τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσεις, όμως είτε συναντάς δυσκολίες μέσα από τις δικές σου ανασφάλειες είτε υπάρχουν κόντρες με τους γύρω σου. Η σχέση σου διέρχεται κάποια κρίση. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

 

Σκορπιός

Όσο και να πιέζεις κάποιες καταστάσεις, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εάν, τώρα, αισθάνεσαι ότι υπάρχει στασιμότητα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

 

Τοξότης

Αν νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις, Τοξότη, ποιος πραγματικά είσαι και να παίρνεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει, αν θέλεις να δει όλος ο κόσμος την αξία σου, τότε δείξε, χωρίς φόβο και πάθος, τον αληθινό σου εαυτό. Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μια βαθιά διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε παιδεύουν καθημερινά. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Μην αγχώνεσαι. Αυτό συμβαίνει γιατί μεγάλο μέρος από τη ζωή σου, το ξοδεύεις για να φροντίζεις και να βοηθάς τους άλλους και τώρα πλέον ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρεις τον προσωπικό σου χρόνο. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς

Ήρεμος, πλέον, μπορείς να κάνεις καλύτερες σκέψεις και σχέδια που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή