Καλό Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με όψη Εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας στους Πύρινους και Αέρινους του 2ου δεκαημέρου, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις! Το Τετράγωνο της όμως με τον Ποσειδώνα, θα φέρει απογοητεύσεις και ουτοπίες στους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, Κριέ, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα, που με χαρά θα δεχτούν να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις σου, Κριέ, και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το κάνεις, θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.

 

Ταύρος
Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια, Ταύρε μου, φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου, Ταύρε, σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι σίγουρο, πως όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

 

Δίδυμος
Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου, Δίδυμε, αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου. Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Πρέπει να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

 

Καρκίνος
Η κριτική των γύρω σου θα σε αναστατώσει σήμερα, Καρκίνε μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις πολύ σοβαρά τις συμβουλές που σου προσφέρουν τρίτα άτομα, πράγμα που αργότερα θα σου δώσει δύναμη για μια καλύτερη ζωή. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, Καρκίνε, και σήμερα θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να το κάνεις χαρούμενο.

 

Λέων
Δημιουργικό τρέξιμο θα έχεις σήμερα, Λέων. Οι υποχρεώσεις σου θα λυθούν και θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ημέρας με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές. Η σχέση σου σήμερα θα εξελιχθεί όμορφα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου.

 

Παρθένος
Το άγχος σου, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνει να χαρείς τη μέρα. Οι γύρω σου προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο της πίεσής σου. Χρειάζεται σήμερα από πλευράς σου λίγη υπομονή και μετά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν. Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι πολύ όμορφα, και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ζυγός
Θα χρειαστεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιο δικό σου άτομο, Ζυγέ, και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντί του. Μετά από αυτό, οι σχέσεις σας θα είναι πιο ζεστές και φιλικές. Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου κι αν έχεις προβλήματα, να βρεις λύσεις.

 

Σκορπιός
Έφτασε η ώρα, Σκορπιέ, να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Άλλωστε, είναι αυτό που αναζητάς περισσότερο από κάθε τι άλλο κι η απόφαση σου θα σε ανανεώσει αρκετά. Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μετά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

 

Τοξότης
Έχεις έντονη την ανάγκη, Τοξότη, να ξεφύγεις και να ταξιδέψεις. Η μέρα δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν πρέπει να θυμώνεις, αφού σύντομα θα βρεις το χρόνο να κάνεις τη δική σου απόδραση. Φρόντισε σήμερα, Τοξότη μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έρχονται νέες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές.

 

Αιγόκερως
Δίνεις σημασία, Αιγόκερέ μου, σε πρόσωπα, που ουσιαστικά δεν είναι θετικά απέναντί σου. Το ευτύχημα είναι, ότι γρήγορα καταλαβαίνεις πως όλο αυτό σε μπλοκάρει και τελικά θα κλείσεις την πόρτα σε τοξικά άτομα. Φρόντισε να κανονίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου, Αιγόκερε, για να περάσεις όμορφα και να νιώσεις πολύ πιο άνετα.

 

Υδροχόος
Θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, Υδροχόε μου. Η σημερινή είναι η μέρα που απομονώνεσαι, κάνεις την ανασκόπηση σου, περνάς καλύτερα με παρέα τη μοναξιά σου και νιώθεις πληρότητα. Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο καλά, όπως θέλετε.

 

Ιχθύς
Όλα αλλάζουν γύρω σου, Ιχθύ μου. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται περίεργο και να σε βγάζει λίγο από τα νερά σου, αλλά θα διαπιστώσεις, ότι οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για σένα. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, αν φροντίσεις λίγο να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που έχεις.

 

Πηγή