Η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας ή των οικείων ανθρώπων, μπορεί να αποτελέσει σήμερα το σταθερό λιμάνι, που βοηθά στην αντιμετώπιση κάθε δύσκολης στιγμής! Πολλοί σήμερα θα νιώσουν πως δεν είναι μόνοι, πως δίπλα τους υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τρέφουν αγνά συναισθήματα για αυτούς!

 

Κριός

Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε ευνοήσει αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και ασχολήσου λίγο με τα αισθηματικά σου. Χαλάρωσε και φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα αισθηματικά σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και περάστε τη μέρα σας έτσι όμορφα όπως θα θέλατε.

 

Καρκίνος

Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις ταίρι, μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

 

Λέων

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων να μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν. Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Τη σημερινή Κυριακή θα την περάσεις ερωτικά και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

 

Ζυγός

Η αδυναμία σου, αγαπητέ Ζυγέ, να βάλεις τάξη στο κοινωνικό και στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνει αφορμή για σχόλια που θα εμποδίσουν τις αποφάσεις σου. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

 

Σκορπιός

Μην κάνεις πίσω τώρα που οι πλανήτες ευνοούν κάθε σου προσπάθεια. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

 

Τοξότης

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν κανόνιζες μια εκδρομή για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εγγυάται ότι θα περάσεις αυτή την Κυριακή έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που περίμενες τόσο καιρό.

 

Υδροχόος

Προσπάθησε να είσαι συνεπής ως προς τους στόχους σου. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ιχθύς

Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

 

Πηγή