Μέρα γεμάτη θετικές εξελίξεις κι εποικοδομητικές συζητήσεις. Δέχεστε πίεση από άτομα της προσωπικής σας ζωής κι αναζητάτε μια αλλαγή.

 

Κριός
Η ενεργητικότητά σας είναι μεγαλύτερη απ’ ότι συνήθως σήμερα. Ο ενθουσιασμός σας για τους στόχους σας θα είναι ανεβασμένος και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάποιες ουσιαστικές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα και σιγουριά διευκολύνοντάς σας να πραγματοποιήσετε κάποια παλιά σας σχέδια. Στο άμεσο μέλλον θα αποδειχτεί πως ήταν μια πολύ έξυπνη κίνησή σας.

Ταύρος
Κάνετε περισσότερα λάθη σε απλά πράγματα. Είστε λίγο αφηρημένοι κάποιες στιγμές αυτές τις ημέρες, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει λάθη σε απλούς υπολογισμούς. Με το να είστε πιο προσεκτικοί, με όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε ν’αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους άλλους.

Δίδυμοι
Γίνεστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους σήμερα. Πιστεύετε πως είναι πια καιρός να καθίσετε και να σκεφθείτε τι πραγματικά αξίζει απ’ όσα κάνατε για τους άλλους και για τον εαυτό σας και τι δεν αξίζει. Αν πρέπει να συνεχίσετε να πιστεύετε σε ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Πολλά πράγματα δε λειτουργούν όπως εσείς θα θέλατε ή όπως τα είχατε φανταστεί στην αρχική μορφή τους.

Καρκίνος
Αν έχετε κάποια σχέση η οποία έχει εξελιχθεί σε δεσποτικό πάθος από κάποια πλευρά και έχει αρχίσει να σας καταπιέζει, αυτή την ημέρα θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να διακόψετε ή να λάβετε ουσιαστικά μέτρα. Αν υπάρχουν καθημερινές υποχρεώσεις στη ζωή σας θα αισθανθείτε την ανάγκη να τις διακόψετε προσωρινά. Αυτή είναι μια ημέρα όπου θα βρείτε τον εαυτό σας επαναστατημένο σε σχέση με το περιβάλλον σας ή τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό.

Λέων
Η φαντασία και η φυσική ευαισθησία σας είναι σήμερα εξαιρετικά υψηλή. Να είστε προσεκτικοί ωστόσο όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις βασισμένες στη διαίσθησή σας, γιατί η δυνατότητα διάκρισης των πρακτικών θεμάτων είναι θαμπωμένη από τα ιδανικά και τα όνειρα που σχεδιάζετε στον κόσμο. Μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε από κάποιο άλλο πρόσωπο ή να ξεγελαστείτε απ’ τις ίδιες σας τις φαντασιώσεις.

Παρθένος
Αυτή είναι μια ανανεωτική, ανεβασμένη χρονική ημέρα. Οι προοδευτικές αλλαγές στη ζωή και τις σχέσεις σας την κάνουν απολαυστική και συναρπαστική. Οι αλλαγές μάλλον δε θα είναι ξεχωριστές γενικά, αλλά οπωσδήποτε θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και γενικότερα με τον κόσμο γύρω σας. Συναντάτε ανθρώπους που είναι ενδιαφέροντες και πραγματικά ζωντανοί στις σχέσεις τους.

Ζυγός
Μια σταδιακή αλλά σημαντική αλλαγή στον τρόπο που αντιδράτε με τους άλλους, εμφανίζεται αυτές τις ημέρες. Η αντίδρασή σας είναι λιγότερο στερεότυπη και άκαμπτη και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τις μοναδικές αρετές και χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Η διαίσθησή σας είναι πιο σαφής, καθώς και η ευαισθησία σας προς τους άλλους κι έτσι αναπτύσσετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να εκτιμάτε αυτά που εκείνοι αισθάνονται και επιθυμούν.

Σκορπιός
Σήμερα, να είστε προσεκτικοί όταν σχηματίζετε μια φιλοσοφία ή παίρνετε σημαντικές αποφάσεις βασισμένες σ’αυτές τις ιδέες, γιατί η ικανότητά σας να έχετε ρεαλιστικές κρίσεις και να παίρνετε σωστές αποφάσεις είναι φτωχή. Περιμένετε λίγο αργότερα, για να πάρετε αποφάσεις, για το πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτή την ευαισθησία, την φαντασία και την έμπνευση στη ζωή σας. Διατηρήστε καλές συνήθειες υγείας και δίαιτας και καταστάσεις για το σώμα σας, μια και το σώμα σας είναι πιο ευαίσθητο απ’ότι συνήθως σήμερα. 

Τοξότης
Πνευματικά ανιδιοτελής αγάπη, μπορεί ν’ ανθίσει σήμερα. Δυστυχώς όμως, οι άλλοι σήμερα έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία και την καλή σας θέληση και μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε. Μπορεί επίσης να δίνετε ανιδιοτελώς σ’ όσους έχουν ανάγκη, αλλά αργότερα, ν’ ανακαλύψετε ότι δεν έχουν κάνει καμιά βελτίωση, και έχουν σπαταλήσει τις συνεισφορές σας. Να είστε επιλεκτικοί σήμερα, όταν βρείτε την κατάλληλη δίοδο για να βοηθήσετε τους άλλους, τότε κάντε το ολόψυχα. 

Αιγόκερως
Από την μια η αίσθηση καθήκοντος και από την άλλη οι αισθηματικές συγκρούσεις. Ημέρα που ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές θυσίες στη ζωή σας. Οικονομικά προβλήματα που θα συνοδεύονται με κάποια εξασθένηση της υγείας είναι πολύ πιθανά. Βασική αιτία όλων αυτών η ερωτική απογοήτευση ή και κάποιος χωρισμός από τον σύντροφο της ζωής. Αποφύγετε να ερωτευτείτε σήμερα.

Υδροχόος
Κάθε μέρα της ζωής σας, φαίνεται βαρετή και ανούσια και ψάχνετε για μεγαλύτερες πιο συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, έστω και προσωρινά. Επίσης έχετε έλλειψη αυτοσυγκράτησης και αναζητείτε πηγές υπολογισμού ή στις σπατάλες.

Ιχθείς
Δυσκολίες και εμπόδια στις σχέσεις σας με τους άλλους και πολύ πιθανό με τον/την σύντροφο εμφανίζονται έντονα αυτή την χρονική ημέρα με αποτέλεσμα να έχει ένα άσχημο αντίκτυπο στον συναισθηματικό σας κόσμο. Βασική αιτία οι σχέσεις σας με τους άλλους ή ακόμα και το ότι δεν υπολογίσατε σωστά τις εξελίξεις σε σχέση με την ενασχόλησή σας.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.