Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ιδανική μέρα για να έρθουμε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάμε, βρίσκοντας λύση σε προβλήματα που ίσως υπήρχαν στις σχέσεις μας αρκεί να φερθούμε με σοβαρότητα κι υπευθυνότητα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα εξακολουθεί να ευνοεί συναισθηματικά ενώ η Σελήνη από τον Αιγόκερω απαιτεί ακρίβεια.

 

Κριός

Κατάλληλη μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση σας με την οικογένειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, βρείτε καλύτερες ισορροπίες με το χρόνο που αφιερώνετε στην εργασία σας, δώστε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας  και σταματήστε να τον παραμελείτε γιατί τα μικρά προβλήματα πολύ πιθανό να γίνουν μεγάλα κι αδιόρθωτα.

 

Ταύρος

Προσοχή στα οικονομικά σας και στον τρόπο της συμπεριφοράς σας. Τα αισθήματά σας εύκολα μπορούν να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που πολύ πιθανό οι άλλοι να παρεξηγήσουν.

 

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανή η εμφάνιση κάποιας ερωτικής σχέσης η οποία δε φαίνεται να έχει μακρόχρονη διάρκεια αλλά προσφέρει εφήμερη ικανοποίηση. Επίσης οι φίλοι σας ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να συμπεριφέρονται με απρόβλεπτο τρόπο. Ο αυθορμητισμός κι η επιθυμία σας για αλλαγή θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγετε να κάνετε μακρόχρονες δεσμεύσεις για τις οποίες κάποτε θα μετανιώσετε. Ένταση ή εκνευρισμός με τον σύντροφο και λανθασμένες επιλογές σε οικονομικές επενδύσεις. Μια ξαφνική ερωτική ένταση με μικρή διάρκεια και γενικότερες δυσαρμονικές ή εντεταμένες σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Καρκίνος

Ίσως είναι προτιμότερο σήμερα να αποφεύγετε τις δύσκολες υποχρεώσεις σε μια προσπάθεια να αποδείξετε μόνο στον εαυτό σας τις δυνατότητές σας. Ένα αίσθημα μπλοκαρίσματος της σωματικής ή φυσικής ενέργειας μπορεί να παρουσιαστεί έντονα σήμερα. Η συντήρηση και υπομονετικότητα ίσως είναι περισσότερο χρήσιμες κι ωφέλιμες αυτή την ημέρα της ζωής σας. Μια ημέρα αποθάρρυνσης ή σωματικής δοκιμασίας. Οι σχέσεις δοκιμάζονται κι ίσως προκύψουν ορισμένα δυσάρεστα γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο.

 

Λέων

Οι εκρήξεις κι η ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πιθανό χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, καθώς δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και συνετοί. Ίσως προκύψουν παθιασμένα συναισθήματα κάθε μορφής που συχνά θα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με τους άλλους. Η σχέση σας με τον/τη σύντροφο θα περάσει μέσα από μια ημέρα έντασης, κρίσης ή διαφωνιών με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές.

 

Παρθένος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους κι ειδικά με το γυναικείο φύλο βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας ή δεν ξέρετε τι θα σας συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα ενδιαφέροντά σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές να βελτιώσετε τη θέση σας. Μια σημαντική και ανοδική ημέρα για κάποιους. Ανέλπιστη τύχη ή εύνοια στα προσωπικά σας.

 

Ζυγός

Σε περίπτωση αλλαγής δουλειάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευθύνες εδώ θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι αρχικά υπολογίζατε. Αυτό βέβαια θα σας βοηθήσει στο να ενδυναμώσετε κάποιες ιδιότητές σας, οι οποίες αν κι υπήρχαν, ποτέ δε σας δόθηκε η ευκαιρία να τις εφαρμόσετε. Ακόμα αυτές τις ημέρες ίσως αναγκαστείτε από τις περιστάσεις να περιορίσετε κάποιες διασκεδάσεις ή πράγματα που σας ευχαριστούσαν ιδιαίτερα, εξαιτίας της έλλειψης ελεύθερου χρόνου.

 

Σκορπιός

Σήμερα η υποστήριξη, αναγνώριση και κατανόηση απ’ το περιβάλλον σας θα γίνει πολύ εμφανής. Η επιθυμία σας για κάτι καινούργιο συναισθηματικά φαίνεται πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να εκπληρωθεί. Εσωτερική ικανοποίηση σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα των άλλων απέναντί σας κι αναγνώριση. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις αρραβώνας, γάμος ή η δημιουργία κάποιας μόνιμης σχέσης στη ζωή κάποιου.

 

Τοξότης

Σήμερα θα νιώθετε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους στόχους σας, στα όνειρά σας και στις φιλοδοξίες σας σε αντίθεση με τις ευθύνες σας. Τυπικά ο αγώνας είναι ανάμεσα στις υπευθυνότητες προς τα οικογενειακά μέλη (παιδιά, γονείς, σύζυγος) και στους επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες.  Είναι ένα πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν σήμερα αλλά αυτό τον καιρό στη δική σας τη ζωή γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε την ιδανική ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Ό,τι σας συμβαίνει σήμερα, σας κάνει να συνειδητοποιείτε τι χρειάζεστε, τι αισθάνεστε και τι θέλετε από μια σχέση. Αν είστε δυστυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή, θα φανεί σήμερα και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αιτία της δυσαρέσκειάς σας. Διαφορές στο προσωπικό σας στιλ, στα γούστα και στον τρόπο που εκφράζετε τη στοργή σας μπορεί να εμφανιστούν. Αισθάνεστε επίσης ερωτικοί και αγαπητοί, κι αν η προσωπική σας ζωή πάει καλά είναι η στιγμή να την απολαύσετε και να το εκτιμήσετε.

 

Υδροχόος

Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε τις ιδέες και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα. Για παράδειγμα αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας ή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή ακόμα και να πείσετε τον σύντροφό σας για το τι μπορούν να αποδώσουν τα σχέδιά σας στο άμεσο μέλλον, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ενός ταξιδιού το οποίο να είναι και συνδεδεμένο με κάποια μορφή διασκέδασης.

 

Ιχθείς

Η ζωντάνια κι η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλες και μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας πολύ ευκολότερα από ό,τι συνήθως. Αναλαμβάνετε δύσκολες, φυσικές δραστηριότητες, ανταγωνιστική δουλειά ή σπορ και δέχεστε προκλήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα. Ίσως αποκτήσετε (αν δεν την έχετε) την τάση να ενεργείτε μόνοι σας, όχι μόνον από καθαρή αυτό-επιβεβαίωση ικανοτήτων αλλά και από πραγματική δύναμη θέλησης για να πετύχετε κάποιους στόχους. Ακόμα αν συναντήσετε κάποιες δυσκολίες ή ασυμφωνία των άλλων στα σχέδιά σας, να το θεωρήσετε φυσικό.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.