Καλή εβδομάδα με δύναμη και ισχυρό χαμόγελο! Δεν μπορούμε και αλλιώς αφού ο Ερμής από σήμερα περνάει στο Ζώδιο του Κριού, κάνοντας τις επικοινωνίες μας αυθόρμητες, δυναμικές και ειλικρινείς! Προσοχή μόνο τώρα, στις βιαστικές κινήσεις, στα λάθη στις μετακινήσεις και στην έλλειψη τακτ!

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει τις συνθήκες της καθημερινότητας για το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα το άγχος να υποχωρήσει και να επανέλθει η χαμένη σου αισιοδοξία. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η γοητεία σου θα είναι τόσο έντονη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Δίδυμος

Μην παραμελείς τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις λίγο από τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστείς. Στα αισθηματικά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει.

 

Καρκίνος

Μην βιαστείς να διαπιστώσεις όσα δεν γνωρίζεις και δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητά τους. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε να μην κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις τις προστριβές.

 

Λέων

Διατήρησε την ψυχραιμία σου μέχρι να τακτοποιήσεις τα άμεσα ζητήματα και μετά μπορείς να δρομολογήσεις τα υπόλοιπα χωρίς πιέσεις. Μην απογοητεύεσαι – όλα θα φτιάξουν. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.

 

Παρθένος

Βάλε τάξη και οργάνωσε ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να τα καταφέρεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Ζυγός

Η επιτυχία είναι δεδομένη και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόπο. Άτομα του περιβάλλοντός σου θα ενοχληθούν με αυτή την ευκολία. Απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Νέες προτάσεις προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε φέρουν σε περίεργη θέση, καθώς δεν θα ξέρεις που μπορούν να οδηγήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.

 

Τοξότης

Ασχολήσου περισσότερο με τον τρόπο προσέγγισης αυτού του ατόμου, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Το άτομο αυτό μπορεί να γίνει ένας εξαίρετος σύμμαχος ως προς τις επιδιώξεις σου. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς.

 

Αιγόκερως

Μία συζήτηση σε φιλικό κύκλο θα σου εξηγήσει πολλά πράγματα, αγαπητέ Αιγόκερε, για τα οποία είχες απορίες εδώ και πολύ καιρό. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να έχεις την απομάκρυνσή του.

 

Υδροχόος

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια, χάρη στην οποία οι στόχοι σου θα προωθηθούν πιο εύκολα. Στα αισθηματικά σου, μίλα με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου.

 

Ιχθύς

Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που θα σου επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή