Μπορεί σήμερα η οξυδέρκεια κι οι ιδέες να μας δώσουν ανέλπιστες λύσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως, ο Χείρωνας έχει άλλα σχέδια… Η κόντρα του με τον Ερμή, φέρνει λόγια σκληρά που πονούν κι αφήνουν πληγές! Οι τυχεροί της μέρας Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες κι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Μπορείς να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά. Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν.

Ταύρος
Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Θα ‘χεις μια μέρα με έντονη ενεργητικότητα και με θέληση να πετύχεις στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Δίδυμος
Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα ίσως θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα. Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, με βάση το συναίσθημα κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του διαθέσεις.

Καρκίνος
Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου κι οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα κινηθούν σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα.

Λέων
Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους κάποια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Πρέπει, Λέων μου, να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Τα άστρα δείχνουν ότι θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Παρθένος
Μπορείς, Παρθένε, από σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, να ξεκινήσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μάλλον σ’ έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, φέρνοντας συζητήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.

Ζυγός
Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, μαθαίνοντας να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Σκορπιός
Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις με τον πιο πρόσφορο τρόπο πολλά ζητήματα του παρελθόντος. Μη σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις που μπορεί να σ’ είχαν στεναχωρήσει, Σκορπιέ μου. Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Τοξότης
Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο καιρό τη χαρά και τη διασκέδαση. Εξάλλου, κι η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Για ακόμη μία φορά, Τοξότη μου, θα ενθουσιάσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την υποδειγματική συμπεριφορά σου. Απόφυγε, λοιπόν, συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Αιγόκερως
Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να προβάλλεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Διαθέτεις τρυφερότητα κι είσαι προσεκτικός στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Υδροχόος
Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Οι υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοούνται. Φρόντισε, Υδροχόε μου, σήμερα να πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους αυτά που θέλεις στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις πιθανές φασαρίες.

Ιχθύς
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να δείξεις προσοχή, καθώς θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προετοιμάσου, διότι κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει ξανά. Πρόσεξε αρκετά τις επιλογές σου.

Πηγή