H σημερινή Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φέρνουν ερωτικές εξομολογήσεις, γλυκύτητα, πάθος και συναίσθημα στις διαπροσωπικές σχέσεις των ζωδίων της Γης και του Αέρα!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα νιώθεις κι είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους και βαθέως συναισθήματος με τον σύντροφό σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά κι αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει το κρυφό του πάθος για ‘σένα!

Ταύρος
Σήμερα, πραγματικά, φίλε Ταύρε, με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι μία από τις πιο τυχερές κι ευνοϊκές ημέρες. Κάνε μια ερωτικού περιεχομένου ευχή κι άσε το σύμπαν να σου χαρίσει ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους κι όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική κι ερωτική πληρότητα με τον σύντροφό σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους. Ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια, θα έχεις σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, είτε μετά από δική σου προσέγγιση είτε μετά από μία επικοινωνία που θα επιδιώξει το πρώην ταίρι σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, τα λόγια σου κι η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι αξιοθαύμαστα και γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική κι ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία σε κάνει να νιώσεις έντονα το γνωστό χτυποκάρδι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο κι απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό αλλά και διασκέδαση!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλεις από τη ζωή σου έντονες κι ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτά σας και κάνετε σχέδια ουσιώδη για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παλιά αγάπη θα σε απασχολήσει! Είτε θα υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά θα νιώσεις δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση, από το πισωγύρισμα του πρώην!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, θα έχεις μόνο χαρά, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση κι επαφή! Την σημερινή ημέρα έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, αν είσαι ελεύθερος, είτε κατακτώντας το άτομο που θες είτε κάνοντας μία νέα ρομαντική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές κι αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου! Μία κοινή σας επιθυμία ή ένα όνειρο πραγματοποιείται!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ακολούθησε τη διαίσθησή σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικά, όμορφα έως και μαγικά, λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του συντρόφου στις ανάγκες και τα «θέλω» σου! Αν πάλι σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες «ναι» σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία κι αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου σού λέει ότι κάνεις λάθος!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, σε αλλαγές που θες να κάνεις και μεγαλεπήβολους στόχους. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου. Είτε κάποιος φίλος προωθήσει μία νέα ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία, είτε μια φιλία θα αλλάξει πρόσωπο και θα μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις την ερωτική ευτυχία! Ιδίως αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον κι ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, παρασκηνιακά!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος και δημιουργικός! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, τον απόλυτο έρωτα μπορείς να τον βρεις παντού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους κι επιθυμίες με μια πιο σοβαρή ματιά! Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ζήλιες τώρα και φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για ‘σένα και τον σύντροφό σου! Εσύ με το αντικείμενο του πόθου σου να απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία κι η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με τη Σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση κι επαφή, κυρίως επικοινωνιακά. Η συντροφική σου ζωή γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου θα μεταφέρουν τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο κι η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον σύντροφο κι αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία ίσως οδηγήσει σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Πηγή