Μην βιάζεσαι αυτή την ημέρα να πάρεις αποφάσεις αλλά μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε ένταση και νευρικότητα. Ο Ήλιος σήμερα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη και τα ρίσκα δεν επιτρέπονται γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

 

Κριός

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μπορείς να διασκεδάζεις περισσότερο και που θα πάει θα έρθει και η γνωριμία που ήθελες να κάνεις.

 

Ταύρος

Τα άστρα υπήρξαν σκληρά μαζί σου όλο το τελευταίο διάστημα γεγονός που τώρα αλλάζει και η κακή επιρροή απομακρύνεται από σένα. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Δίδυμος

Η συνέπεια και η εργατικότητά σου απαιτούν σταθερότητα ειδικά τώρα που η περίοδος ευνοεί υποθέσεις δρομολογημένες από βάθος χρόνου. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Καρκίνος

Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μπορείς αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι για να γνωρίσεις το ταίρι που ήθελες.

 

Λέων

Μορείς να προχωρήσεις αποκλειστικά με νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου τώρα ειδικά που μπαίνουν τα πράγματα στην τελική ευθεία. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σου ώστε να περνάς καλύτερα.

 

Ζυγός

Κάποιο ξαφνικό πρόβλημα ξεπερνιέται αρκετά γρήγορα και τα πράγματα επανέρχονται σε ισορροπία. Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Μην διστάζεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε άτομο που σε έχει απασχολήσει. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Τοξότης

Σκέψου πόσο εύκολα θα είναι τα πράγματα σε περίπτωση που μιλήσεις απλά και εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν. Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες. 

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να οργανώσεις κάποιο πλάνο δράσης. Προσπάθησε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Υδροχόος

Η θετική σου διάθεση βοηθάει στο καλύτερο αποτέλεσμα και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σε αυτή την κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου να μπορέσει να σε κάνει να αισθανθείς καλά.

 

Ιχθύς

Πρέπει κάποια βήματα που θέλεις να κάνεις για να προχωρήσει η σχέση προς το καλύτερο να γίνουν σύντομα χωρίς να δίνεις αναβολές. Εσένα που η μοναξιά έχει εγκατασταθεί στο σπίτι σου είναι καιρός να τη διώξεις. Θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Πηγή