Καλημέρα, καλό μήνα και προσοχή στις πρωταπριλιάτικες φάρσες και τα ψέματα! Ιδίως απ’ το απογευματάκι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, και θα μας κάνει λίγο πιο ευκολόπιστους!

Κριός
Καλό μήνα, φίλε Κριέ! Σήμερα λάμπεις από οξυδέρκεια κι ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες κι επαφές! Το συναίσθημα έρχεται σε αντιρροπία με τη λογική. Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή ή παρεΐστικη διάθεση κι όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, καλό μήνα! Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά, αλλά εσύ δε λες ψέματα στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις τη μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση! Η δυνατότητα αυτή μπορεί να σου δοθεί ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του συντρόφου.

Δίδυμος
Καλό μήνα! Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχεις την έντονη ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία κι αλλαγή! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε υπερενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα! Ναι μεν ο σύντροφος δείχνει να απολαμβάνει την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία προκαλεί τις αντιδράσεις του!

Καρκίνος
Καλό μήνα, αγαπητέ Καρκίνε! Σήμερα θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να πετύχεις στόχους και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία μέρα αποκάλυψη! Μπορείς τώρα εύκολα να διαφυλάξεις τα σημαντικά μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά ο σύντροφος όχι τα δικά του από σένα! Όπως και να ‘χει, το σεξ κι ο ερωτισμός θα είναι αυτά που θα απολαύσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις κι οικογένεια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ καταφέρνεις να πλησιάσεις το άτομο που θες!

Λέων
Καλό μήνα, φίλε Λέοντα! Επιτέλους, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στη μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν με ποικίλους τρόπους να σε έχουν κοντά τους! Η σχέση σου θα μπορέσεις σήμερα να βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Ο σύντροφός σου αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και το ταλέντο να είσαι τώρα ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στην ενδυνάμωση της αγάπης σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία με ένα άτομο σοβαρό κι ίσως αρκετά ντροπαλό κι εσωστρεφές!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλό μήνα! Η πρακτικότητα κι η λογική σου είναι πάντα τα δυνατά σου σημεία, αλλά ιδίως σήμερα θα καταφέρεις σίγουρα να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο να γλυκάνετε και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σου δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον!

Ζυγός
Καλό μήνα, φίλε Ζυγέ! Σήμερα, μη χάσεις ευκαιρία για καλοπέραση και τύχη, αφού τα γεγονότα της ημέρας θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, διασκεδαστικές στιγμές, κοινωνικότητα και θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός κι απαιτητικός, για να μη χάσεις, με τον τρόπο αυτό, την εύνοια, το πάθος, το συναίσθημα, τον ρομαντισμό και την καλοπέραση με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό παιχνίδι!

Σκορπιός
Καλό μήνα, φίλε Σκορπιέ, και σήμερα πες σίγουρα «όχι» στα πρωταπριλιάτικα ψέματα! Τώρα τα συναισθήματα σου εντείνονται, όπως και τα ένστικτα και η διαίσθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Σκέψου λογικά, όμως, πριν κάνεις το πρώτο βήμα! Αν είσαι ήδη με κάποιον, δένεσαι συναισθηματικά με τον σύντροφο και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής!

Τοξότης
Καλό μήνα, φίλε Τοξότη! Σήμερα, η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου είναι επιτέλους πολύ πιο εύκολη υπόθεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κάτσε κι άκου τι έχει να σου πει, και μην αδιαφορείς! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Αιγόκερως
Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε! Σήμερα θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ό,τι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στον σύντροφο σου την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δε χρειάζεται, όμως, να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας κι απαιτητικότητας!

Υδροχόος
Καλό μήνα, φίλε Υδροχόε, με μία Πρωταπριλιά όπου η Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο! Έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής κι άμεσης δράσης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε ανούσιους καβγάδες και διαφωνίες! Διοχέτευσε διαφορετικά την ενέργειά σου κι απόλαυσε στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πώς να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα κι είσαι φυσικά ο νικητής του!

Ιχθύς
Καλό μήνα, αγαπητέ Ιχθύ! Μπορεί οι άλλοι να έχουν κέφια για πρωταπριλιάτικα αστεία, εσύ όμως δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης συναναστροφής με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δε θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα κι απόψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο ή παράνομο! Προσοχή, λοιπόν, στις αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων κι ευπιστίας!

Πηγή