Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα και δυστυχώς οι εντάσεις, τα ξεσπάσματα, οι έκρυθμες καταστάσεις και τα ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα, έχουν την τιμητική τους σήμερα! Οι Παρορμητικοί, κυρίως του 3ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που οφείλουν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους!

 

Κριός

Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο Θα θέλεις σήμερα, Κριέ, να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά και ακόμη περισσότερο, με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά…

 

Ταύρος

Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου! Η σχέση σου, Ταύρε είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Από σήμερα, κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά.

 

Δίδυμος

Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει. Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους.

 

Καρκίνος

Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου, Καρκίνε, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσένα, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα, βεβαιώνω, ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Οι πλανήτες σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου, Λέων, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Από σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

 

Παρθένος

Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές, Παρθένε μου, και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Η διάθεση σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις, ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Ζυγός

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, διότι τα άστρα δείχνουν πως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις, ώστε να έχεις επιτυχία. Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Ζυγέ, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου και θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη! Φρόντισε σήμερα να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να πλησιάσεις τις προσδοκίες σου. Η ημέρα, Σκορπιέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Τοξότης

Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Τοξότη, πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις πλήρως το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις, Τοξότη, λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, Αιγόκερε, χάρις σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν ώστε να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου.  Σήμερα, Αιγόκερε, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά κι ερωτικά. πράγμα που θα κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα.

 

Υδροχόος

Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις το κάθε βήμα συνετά, ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις. Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Υδροχόε, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, για να ξεπεράσετε οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

 

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ, οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι πλανήτες, Ιχθύ, θα σου δώσουν τις καλύτερες προοπτικές, για να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

 

Πηγή