Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σήμερα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και κάποιες αποφάσεις μπορούν να παρθούν κατάλληλα, με σταθερότητα και πιο ξεκάθαρα! Η μέρα ευνοεί τις συμφωνίες αλλά και τις επικοινωνίες κάθε είδους! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

 

Κριός

Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Αισθηματικά, σήμερα, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς.

 

Ταύρος

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

 

Καρκίνος

Ίσως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα αναφορικά με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, και με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σε ευνοεί, η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει συνέχεια.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις. Σήμερα στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να παρέμβεις και να πεις πράγματα που ίσως στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά που τελικά θα σώσουν τη σχέση σας.

 

Ζυγός

Συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά. Τα αισθηματικά σου διέρχονται μια κρίση. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

 

Σκορπιός

Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Σήμερα στα αισθηματικά σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να δείξεις στο ταίρι σου περισσότερη κατανόηση, αλλά και μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

 

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να ξεχάσεις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ προβλέπονται και ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Μην ξεχνάς, αγαπητέ Αιγόκερε, ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Στα αισθηματικά σου, αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς

Στον αισθηματικό σου τομέα, προβλέπονται κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. 

 

Πηγή