Η επιρροή του χθεσινού Τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, παρανοήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις ή ακόμα και απάτες, για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο οι Γήινοι και Υδάτινοι του 1ου δεκαημέρου απολαμβάνουν με κάθε τρόπο τον Έρωτα αλλά και γεμίζουν το πορτοφόλι τους, με την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Αφροδίτης-Δία!

 

Κριός

Δύσκολες συζητήσεις προκύπτουν αλλά θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις με μεγάλη επιτυχία. Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν

 

Ταύρος

Οι συνθήκες δυσκολεύουν και σε ζορίζουν περισσότερο από ότι περίμενες, οι προσδοκίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες σε όλα τα επίπεδα και εσύ παλεύεις με υπευθυνότητα να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια. Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου που θα ήταν καλύτερα να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Δίδυμος

Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αποκαθίσταται και οι επιδράσεις των γύρω σου εξελίσσονται με επιτυχία. Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.

 

Καρκίνος

Η κατάσταση αλλάζει αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και συνέπεια χωρίς να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν στασιμότητα. Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

 

Λέων

Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί αρκετά και τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σένα και μάλιστα υπάρχει η προοπτική να πάνε ακόμα καλύτερα.  Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις κινήσεις που αφορούν συζητήσεις σχέσεων και οικογενειακών προβλημάτων. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Μεγάλες αλλαγές αυξάνουν τις απαιτήσεις, υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο διπλασιάζονται και ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται όλο και πιο σκληρός. Δείξε προσοχή στην οργάνωση του προγράμματος σου προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν. Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στην σχέση σου.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξει μια μεγάλη ανάσα αισιοδοξίας, ιδανική για να αναζωπυρώσει την ενεργητικότητα σου.Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις την σχέση που θέλεις.

 

Τοξότης

Η οικογένεια δείχνει να σε απασχολεί πολύ τώρα με σχέδια γύρω από αυτή την προώθηση των οποίων καλείσαι να φροντίσεις με ποικίλους τρόπους. Μπορείς να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Πολλές δυσκολίες και αβεβαιότητες σε κουράζουν και εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεων σου.  Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από όλη την κατάσταση της σχέσης σου.

 

Υδροχόος

Μεγάλες καθυστερήσεις και παρανοήσεις που φέρνουν αναβολές σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην αγχώνεσαι γιατί στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

 

Ιχθύς

Φρόντισε την ξεκούραση σου και βάλε όρια στις καταστάσεις για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δραστηριότητες σου. Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε να προκαλείς το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές.

 

Πηγή