Η Σελήνη σήμερα μπορεί να κάνει Τετράγωνο με Δία και να μας παρασύρει σε σπατάλες, αλλά το Τρίγωνο της με Αφροδίτη και το Εξάγωνό της με Κρόνο φέρνει σταθερότητα σε ερωτικές σχέσεις κι οικονομικές συναλλαγές! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Γης και του Νερού φυσικά!

Κριός
Θα διαπιστώσεις σήμερα, Κριέ μου, ότι η πολύχρονη επιμονή σου για κάποια πράγματα, δε σε οδηγεί κάπου, αλλά μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει. Θα πρέπει, λοιπόν, από σήμερα ν’ αλλάξεις πορεία, να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και οι κινήσεις σου να είναι πιο μελετημένες, ώστε να τελειώσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου και μπορεί να βελτιώσει κάποιες καταστάσεις. Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς παραπάνω.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, θα σου φέρουν πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και θα νιώσεις ότι μπορείς ν’ αντεπεξέλθεις σε οτιδήποτε έρθει μελλοντικά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν έντονο δυναμισμό και αν βάλεις προγραμματισμό στα σχέδιά σου, σίγουρα μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα. Οι πλανήτες σήμερα θ’ ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Η αντίληψή σου, Δίδυμε, σε ορισμένες καταστάσεις που θα διαδραματιστούν σήμερα, θα σε προστατέψει από παγίδες, οι οποίες αργότερα θα έφερναν άσχημες εξελίξεις. Άφησε τους γύρω σου να κινηθούν όπως νομίζουν, αφού το να τους προστατέψεις, δεν είναι και τόσο εφικτό. Θα σε δικαιώσουν αργότερα, όταν θα δουν τις συνέπειες των επιλογών τους. Εσύ θα είσαι εκείνος που θα βγει κερδισμένος από όλη αυτή την κατάσταση. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Καρκίνος
Η υποχωρητικότητα ενός ατόμου, Καρκίνε, θα σε κάνει να θέλεις να το υπερασπιστείς με όλες σου τις δυνάμεις, αφού δέχεται τη σκληρή κριτική του κοινωνικού του περίγυρου. Οι αντιδράσεις τρίτων σε κάνουν να θυμώνεις, αλλά σου προκαλούν και το αίσθημα να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο το θιγόμενο. Όσο όμως και να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιους, δε θα καταφέρεις και πολλά, οπότε αποστασιοποιήσου και αποδέξου ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Μάλλον έχεις παραμελήσει κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα, Λέων μου, θα βρίσκεσαι σε διαρκές τρέξιμο, για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν και θέλουν άμεση λύση. Αυτό σε αγχώνει ιδιαίτερα, αλλά η δυναμικότητά σου δε σου επιτρέπει ν’ αφήσεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Με λεπτομερή προγραμματισμό, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία, αν είσαι χωρίς ταίρι. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει και συνέχεια.

Παρθένος
Ο Άρης από τους Ιχθύες, Παρθένε, σήμερα θα σε κάνει να κινητοποιηθείς και να δρομολογήσεις κάποια πράγματα, τα οποία μέχρι τώρα περίμενες με… τα χέρια σταυρωμένα. Θα δράσεις με πολύ ταχύτερους ρυθμούς, ώστε να τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η οικογένειά σου θα σε παρακινήσει να οργανώσεις τα πράγματα και τα μέλη της υπόσχονται να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς. Μπορείς σήμερα να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα και να πεις πράγματα, που ίσως αρχικά στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα ενισχύσουν τη σχέση σας.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, πραγματοποιούνται οι προσδοκίες σου κι αυτό σε γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Στο παρελθόν έχεις κουραστεί πολύ για όλες αυτές τις υποθέσεις και τώρα οι σωστές σου κινήσεις σε δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Μοιράζεσαι αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές σου με αγαπημένα σου άτομα κι εκείνο που θα εισπράξεις είναι θαυμασμός, αγάπη, αλλά και ενθάρρυνση, για να προχωρήσεις παρακάτω. Η σχέση σου διέρχεται μια μικρή κρίση. Για να ισορροπήσεις τα πράγματα, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κατοχυρώσεις τη θέση σου στον κοινωνικό σου περίγυρο, αφού οι κινήσεις σου θα είναι ιδιαίτερα εύστοχες και πάρα πολύ έξυπνες. Καταφέρνεις να βγάλεις εκτός πεδίου ένα άτομο που ήταν αρνητικό απέναντί σου και με τα λόγια του το τελευταίο διάστημα σού είχε δημιουργήσει προβλήματα. Η δικαίωση που προσδοκούσες, είναι δική σου και φαίνεται ότι πήρες το μάθημα, να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν πρέπει Σήμερα κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα τακτοποιήσεις πάρα πολλές υποθέσεις που αφορούν θέματα οικογένειας. Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό στον περίγυρό σου, ενώ η καλή διάθεση που θα αναβλύζει από μέσα σου, θα οδηγήσει τους άλλους γύρω σου στο να χαίρονται μαζί σου. Οι υποθέσεις που δρομολογείς, βρίσκονται όλες σε πολύ καλό σημείο. Ξέχνα τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έρχονται ευχάριστες εξελίξεις από το ταίρι σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, αντιλαμβάνεσαι ότι η επιτυχία κάποιες φορές αντλείται από μέσα μας, χωρίς υποχρεωτικά να έχει γίνει κάτι σπουδαίο. Τα απλά πράγματα γύρω σου και τα άτομα που είναι κοντά σου, δημιουργούν αυτές τις σκέψεις. Ανεβαίνει η διάθεσή σου και ως αποτέλεσμα διοργανώνεις μικρές απολαυστικές στιγμές, για σένα και τους αγαπημένους σου. Αν σήμερα εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Υδροχόος
Η ωριμότητα που νιώθεις, Υδροχόε, σε κάνει σήμερα να πατάς γερά στα πόδια σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αρχίζεις να δρομολογείς τα σχέδιά σου κι έχεις διάθεση να μην αφήνεις πλέον το χρόνο να περνά χαμένος. Θα είσαι γεμάτος ενέργεια και μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου με άτομα του φιλικού σου περίγυρου, που ομολογουμένως δεν περίμεναν τόση αποφασιστικότητα από την πλευρά σου. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς επίσης να λύσεις κάποια θεματάκια, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, ένα άτομο της οικογένειάς σου θα θέλει να κάνετε μια συζήτηση για σχέδια, που έχει στο μυαλό του για το μέλλον. Η συμβουλή σου θα του φανεί αρκετά χρήσιμη. Οι δικές σου υποθέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και για τις βασικότερες από αυτές, σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν περίμενες και θ’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Πηγή