Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα των ερωτευμένων η σημερινή με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ένα αίσθημα απελευθέρωσης κι ανανέωσης επικρατεί, κάνοντάς σας αυθόρμητους και πρωτότυπους, ενώ παράλληλα νιώθετε μια εσωτερική ανάγκη για έκφραση κι αλλαγή. Σήμερα είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε κι αποφασισμένοι να το πάρετε!

 

Κριός

Η πρόοδος στη δουλειά και την καριέρα σας θα είναι πολύ σταθερή σήμερα. Η αυξημένη δραστηριότητα κι αισιοδοξία, σας βοηθούν να αναλάβετε εργασίες με ενθουσιασμό. Αυτή είναι καλή ημέρα για να συγκεντρωθείτε σε πολύπλοκες, δύσκολες αποφάσεις. Στο τέλος της μέρας, προς το απόγευμα, τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε πολύ κι ευχάριστο χρόνο με κοντινούς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και κυρίως με το σύντροφό σας.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν’ αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή ν’ αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση στη δουλειά σας. Είναι πιθανόν να λάβετε οφέλη, αυξήσεις, προαγωγές ή αυξημένο κύρος και αναγνώριση απ’ τη δουλειά σας. Το ίδιο ευνοϊκή είναι η μέρα για τα προσωπικά σας. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που επιθυμείτε καιρό, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να δουλεύετε σχεδόν μέχρι του σημείου της σωματικής εξάντλησης. Ξεχνάτε διασκεδάσεις κι απολαύσεις επίσης, αν χρειάζεται. Αν αποτύχετε να δοθείτε σ’ αυτό που κάνετε με απόλυτη αφοσίωση, πράγμα απίθανο βέβαια, αλλά και πιθανό λόγω εσωτερικών παρεμβολών ή της ανικανότητας να αποφασίσετε τι να κάνετε, τότε θα υπάρξει προσωπική κρίση κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Με λίγα λόγια να επιδιώξετε τους εσωτερικούς σας στόχους και να δώσετε βάση στο ένστικτό σας. Εμπιστευτείτε τους δικούς σας ανθρώπους κι αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας.

 

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μη δεχτείτε συμβιβασμούς στην ερωτική σας σχέση, γιατί αργότερα θα χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την αδυναμία να λύσετε τους δεσμούς που φτιάξατε, πράγμα που πιθανό να είναι δυσκολότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε σήμερα. Αν είστε σε σχέση με κάποιον, τότε η σχέση σας θα υποστεί μερικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν πολλές αλλαγές, αλλά τυπικά, μια απ’ τις επόμενες συμβαίνει σε κάποιον ή και στους δυο σας.

 

Λέων

Μια μέρα που ίσως φέρει τα πάνω-κάτω στις σταθερές σας. Δεν αποκλείεται ένα πολύ κοντινό σας άτομο να προδώσει την εμπιστοσύνη σας και να κληθείτε προς αποφάσεις άμεσης λύσης. Ωστόσο η διάθεσή σας, δε σας αφήνει να μιζεριάσετε για πολύ. Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί ή ακόμη και να τα καταγράψετε για να τα σκεφτείτε καλύτερα και θα δείτε πως προς το τέλος της ημέρας θα τα αντιμετωπίσετε όλα πιο ψύχραιμα. Ό,τι κι αν προκύψει, είναι για καλό!

 

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να επικοινωνείτε ανοιχτά, μιας κι έχετε την τάση να ερευνάτε και να κάνετε ξαφνική «αλλαγή πολιτικής» χωρίς καμία εξήγηση. Κι οι άλλοι μπορεί να επαναστατήσουν εναντίον σας επίσης. Αυτή είναι η ημέρα, όπου υπάρχει μια διάχυτη ανυπομονησία για μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις, ανεξάρτητα από την πηγή ή τη φύση των περιορισμών. Σκέψεις που για καιρό έχουν μείνει στη σφαίρα της φαντασίας σας, θα γίνουν λόγια κι αυτά με τη σειρά τους πράξεις.

 

Ζυγός

Αν έχετε ενεργήσει με ακεραιότητα κι είχατε στηριχτεί σε γερά θεμέλια, πιθανόν οι προσπάθειές σας θα σας αποφέρουν καρπούς, αν όχι όμως, αυτή θα είναι μια σκληρή ημέρα τιμωρίας και ήττας. Και στις δύο περιπτώσεις ωθήστε σε ένα κύκλο στον οποίο σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επόμενη φάση της ζωής σας και τις φιλοδοξίες σας θα χρειαστεί να ληφθούν. Μην αφήνετε έξω απ’ τα προβλήματά σας τον άνθρωπό σας!

 

Σκορπιός

Αν κι αυτά τα ενδιαφέροντα φαίνονται ασήμαντα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εσωτερική σας ανάπτυξη και θα πρέπει να επιμείνετε στη διαίσθησή σας.  Η μέρα ευνοείται θετικά και το μόνο πρόβλημά της είναι ότι απλά ίσως διώξετε τις ζωηρές και δυνατές σας διαισθήσεις κι εμπνεύσεις, επειδή τις θεωρείτε ανόητες κι ασήμαντες. Θετική μέρα για μια ανανέωση στη σχέση σας.

 

Τοξότης

Η διανοητική σας περιέργεια κι η πνευματική σας ανησυχία βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα κι ίσως τρέχετε απ’ τη μια δραστηριότητα στην άλλη και περνάτε πολύ καιρό συζητώντας και κάνοντας κοινωνικές επαφές. Είναι μια γεμάτη δραστηριότητες ημέρα της ζωής σας. Καλή στιγμή για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα προσωπικά σας.

 

Αιγόκερως

Αν μπορείτε να αποφύγετε να μπερδεύετε ή να επηρεάζεστε απ’ τους άλλους, τότε αυτή μπορεί να είναι η ημέρα όπου θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε περισσότερα απ’ τα ιδανικά σας στην καθημερινή σας ζωή και να γίνετε πιο ανεκτικοί και βοηθητικοί προς τους άλλους. Προσέξτε ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις. Έχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις και να μην μπορείτε να διακρίνετε μερικά απ’ τα ελαττώματα και τα προβλήματα. Μην είστε τόσο αυστηροί με το σύντροφό σας.

 

Υδροχόος

Οι διαμάχες σχετικά με οικονομικά ζητήματα κι οικονομικές πηγές που εκμεταλλεύεστε από κοινού με κάποιο άλλο άτομο βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την ημέρα κι εσείς τείνετε να αντιδράτε παρορμητικά κι απρόσεχτα όσον αφορά τέτοιου είδους ζητήματα. Οι επιθυμίες και τα πάθη σας βρίσκονται σε έξαρση κι αυτή είναι ίσως μια ημέρα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης για μια στενή σας σχέση.

 

Ιχθείς

Μπορεί να γίνετε πολύ εριστικοί με κάποιον για κάποιο σχετικά ασήμαντο θέμα ή μπορεί να φανατιστείτε υπερβολικά με κάποιο θέμα ή ιδέα που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τις προσωπικές σας συναισθηματικές εμπειρίες και προβλήματα τα οποία δεν είστε πρόθυμοι να τα αντιμετωπίσετε, έτσι τα προβάλλετε σε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα. Εκφράστε όσα νιώθετε και θα αισθανθείτε καλύτερα!

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.