Μία Κυριακή φουλαρισμένη από τύχη! Η επιρροή από το Τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει εύνοια στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, που εκπληρώνουν στόχους, όνειρα και σκοπούς!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είσαι λίγο πιο ζωηρούλης ερωτικά, αλλά σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση κι αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, ελεύθερος ή και δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα τη ζωή! Αν όμως είσαι σε σχέση, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα κι ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά κι ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα μεγάλο πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταμπεραμέντο σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, θετικές κι ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κι αυτό ανανεώνει κι ενδυναμώνει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα τώρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη κι ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως τη σχέση σου, με κοινές εξόδους ή ένα ταξιδάκι!

Παρθένος
Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, φίλε Παρθένε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσεις το πάνω χέρι στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στη σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή κι όμορφη σχέση!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου κι αυτό θα κάνει τον σύντροφό σου να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα κι ακαταμάχητη λάμψη! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα για μία απόφαση συμβίωσης αλλά κι επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά κοντά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Ναι, η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να κάνεις συνετά βήματα!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις τη σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τη χαρά του φλερτ και, κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία γνωριμία νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν παρασύρεσαι πια κι ούτε ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργειά σου στο σεξ!

Πηγή