Πάθος, χρήμα, δυναμισμός, γοητεία και καυτές στιγμές μας υπόσχεται αυτή η ημέρα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη και μάλλον το απολαμβάνουμε στο έπακρο, ιδίως αν ανήκουμε σε κάθε Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα όλα βελτιώνονται κι έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές που θες καιρό τώρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις θαυμαστές και κατακτήσεις, αφού σε διακρίνει γοητεία, ερωτισμός, συναισθηματική γενναιοδωρία και κοινωνική συμπεριφορά! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα για μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους αλλά και δίκαιη ισότητα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου σήμερα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός κι έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με το ταίρι σου, ακόμα κι αυτό της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες κι αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, μέσα από νέες συναρπαστικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις ή συναισθηματικά ραντεβού! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές πλανητικές όψεις, ώστε να πείσεις τον σύντροφο για τις επιθυμίες σου και τους στόχους που έχεις για τη σχέση σας!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με τη βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Άρη, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι δεσμευμένος κι έψαχνες την κατάλληλη ημέρα για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η ιδανική! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητά σου κι η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στη σχέση σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για μία νέα αισθησιακή σχέση!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες  γνωριμίες κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση ή μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, συνετός, προσγειωμένος κι έντιμος, απέναντι στο ταίρι σου! Πες «ναι» στην αφοσίωση, τον ερωτισμό και την ουσιαστική συντροφικότητα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τη βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Άρη, αισθάνεσαι δυνατός κι ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα ευνοϊκή για ‘σένα, αφού το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο είναι ασυγκράτητο κι αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές αλλά κι εκδήλωση συναισθήματος! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Πες «ναι» στις εξελίξεις αλλά με διακριτικότητα και προσοχή!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου κι απολαμβάνεις με κάθε τρόπο τη ζωή αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντός σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα αισθανθείς σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες και σπουδαίες ευκαιρίες, ερωτικές επιλογές, δυνατότητες για εδραίωση, έναρξη νέας σχέσης, πολλές κατακτήσεις, θαυμαστές αλλά κι ερωτικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν καυτές και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς σωστά κι έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού αλλά και συναισθηματική ανανέωση του δεσμού σου! Επίσης, τώρα, ίσως γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από ‘σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες κι επαφές, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες κι απρόσμενες χαρούμενες συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό στόχο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» σε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα με τον σύντροφο, κι είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση, κι αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σου που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και τις εξελίξεις της ημέρας! Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις το ανούσιο φλερτ, αν είσαι ελεύθερος και να βρεις έναν σύντροφο που σε καλύπτει στα πάντα! Ωρίμασε, λοιπόν, κι ασχολήσου μόνο με αξιόλογες ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και γενικότερη βελτίωση συναισθηματική!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση, ευνοείται πολύ σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής κι ήρεμος στις συναισθηματικές σου συζητήσεις και κινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα αλλά κι εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, σκοπών και στόχων!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα τη διάθεσή σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και τη σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σου κι η συναισθηματική σου γενναιοδωρία απ’ τον σύντροφο! Προσοχή όμως! Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις κάθε παρασκηνιακή ή παράνομη ερωτική δραστηριότητα, ιδίως αν έχεις σχέση ή είσαι σε γάμο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από άτομα που δεν πρέπει ή που ανήκουν αλλού!

Πηγή