Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή σε άπλυτα που έχουμε καλά κρυμμένα, σε κουβέντες που αποφεύγουμε καιρό και κυρίως στις επιθυμίες των διπλανών μας.

Κριός

Κριέ μου σήμερα χάνεσαι στις σκέψεις σου κι ουδείς μπορεί να σε ψυχολογήσει. Όλο κάπου ταξιδεύεις, κάτι μουρμουράς, κάπου ο νους τρέχει και κάπως βρίσκεις αφορμή ν’ αποφύγεις δουλειές, τηλέφωνα, μηνύματα. Το είχες ανάγκη καιρό, οπότε απόλαυσέ το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσωστρέφεια.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου σήμερα θα κληθείς να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι μπορεί να είναι ευτυχισμένος με λίγα και καλά. Μ’ έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να χαμογελάς, με την υγεία σου, με μια δουλειά δημιουργική και δυο-τρεις καλούς φίλους. Με απλά λόγια: Μη μιζεριάζεις για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαρά.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου αναρωτιέμαι κι εγώ μαζί με σένα πόσα καρπούζια θα χωρέσεις στη μια σου μασχάλη. Ωραίο το παραγωγικό άγχος, ωραίες κι οι ιδέες του τελευταίου καιρού, αλλά μια ανάσα βρε παιδί μου πια! Επιβάλλεται να πάρεις μια ανάσα. Α! Κι είναι και ώρα ν’ ασχοληθείς με τα (παραμελημένα) ερωτικά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου μέτρα μου λεξούλες σήμερα γιατί μία θα λες, δέκα θα σου απαντάνε. Και μπορεί να είσαι ο ευαίσθητος του ζωδιακού, ξέρουν όμως καλά όλοι ότι όταν ο Καρκίνος νευριάζει κάνει εκρήξεις κινηματογραφικές. Πραγματικά σήμερα δε θα ήθελα για κανένα λόγο να σε τσιτώση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερένταση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου για πόσο ακόμα θ’ αφήνεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε κυριεύει; Εσύ Λιοντάρι μου είσαι ο παραδοσιακά ευθύς του ζωδιακού, ο άμεσος, ο γρήγορος. Το κουβάρι που σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να πιάσεις να το ξετυλίγεις. Με το μαλακό μεν, αλλά χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρίσκο.

 

Παρθένος

Παρθένε μου το ταίρι σου σήμερα προσπαθεί να σου πει ένα παράπονο, ένα καημό, μια γκρίνια. Μην κλείσεις τ’ αυτιά σου και προς Θεού μην ξεκινήσεις την κριτική. Στάσου δίπλα του, δώσε το χέρι σου, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο και δείξε υποστηρικτικός και τρυφερός, όπως μόνο εσύ είσαι όταν το νιώθεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αστρολογικές φήμες λένε ότι τον τελευταίο καιρό είσαι χωμένος σε τρίγωνα, τετράγωνα και πάει λέγοντας. Αστρολογικές επίσης φήμες επιβεβαιώνουν ότι σήμερα κινδυνεύεις να πιαστείς στα πράσα απ’ εκεί που δεν το περιμένεις. Φυλάξου ή εξαφανίσου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χάος.

 

Σκορπίος

Σκορπιέ μου ποιος σ’ έχει πειράξει, ποιος; Ποιος και σ’ έχει κάνει δύστροπο, γκρινιάρη και κλαψιάρη; (λέμε τώρα, ένας Σκορπιός κλαψιάρης, ποτέ)
Όποιος κι αν είναι καλό είναι να μιλήσεις με τον άμεσα ενδιαφερόμενο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προς το παρόν σήμερα πληρώνουν οι υπόλοιποι τα νεύρα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρασκήνιο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου ανήκεις στους σπάταλους του ζωδιακού, ειδικά για όσα κι όσους αγαπάς. Δεν τα υπολογίζεις, ούτε τα λεφτά, ούτε τα αισθήματα. Σήμερα όμως ξύπνησες κάπως καχύποπτος, κάπως μαζεμένος, κάπως πιο γήινος. Ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης για σένα, που θα διαρκέσει ως το Φθινόπωρο όπου και θα σε βρει πολύ αλλαγμενο. Μην τρομάζεις με τον εαυτό σου, είναι όλα στο παιχνίδι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενδοσκόπηση.

 

Αιγοκέρως

Αικόκερε μέρα αυξημένης κινητικότητας αυτή για σένα και θα πρέπει να τα προλάβεις όλα. Μια μέρα διαύγειας που δίνει ευκαιρίες παρά το αυξημένο άγχος που έχεις. Ευνοούνται νέα φλερτ, σπουδές, και γνωριμίες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κοινωνικότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου το ξέρω ότι σ’ έχουν πιάσει ξανά τ’ ασυμβίβαστά σου, αλλά δεν μπορείς και να μη συμβιβάζεσαι και να κρατάς όλους τους ανθρώπους και τις σχέσεις της ζωής σου ικανοποιημένες. Σήμερα δεν αποκλείονται μικροεντάσεις γιατί το σχοινί όταν το τραβάνε κι οι δύο κόβεται. Να θυμάσαι ότι εκείνος που παύει πρώτος να το τραβάει δεν παραιτείται, αντιθέτως προσπαθεί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συγκρούσεις.

 

Ιχθείς

Ψαράκια μου γλυκά εσείς σήμερα βιώνετε άλλη μία νιρβάνα, μακριά από άγχη και διαπληκτισμούς. Επειδή ώστόσο οι υπόλοιποι του ζωδιακού είναι σε μια ένταση, προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε και να λειτουργήσετε όπως πάντα πυροσβεστικά, είτε με το χιούμορ σας, είτε με το μπρίο σας, είτε με την έμφυτη ικανότητά σας να κάνετε τους άλλους να ξεχνιούνται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κέφι.