Μια μέρα ερωτική που δε θα μας επιτρέψει να προβάλουμε και πολλές αντιστάσεις. Το συναίσθημα μας παρασύρει και τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Απολαύστε το

 

Κριός

Κριέ μου έχεις πάρει φόρα σήμερα και ποιος σε σταματά. Στόχοι, σχέδια, φλερτ, αλλά κι ευθύνες κι υποχρεώσεις κατακλύζουν το μυαλό σου, ενώ εσύ ψάχνεις σαν τρελός πέντε λεπτά για σένα κι όσα απολαμβάνεις να κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πίεση

 

Ταύρος

Ταυράκι μου το σεξαπίλ που εκπέμπεις σήμερα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και βεβαίως το ξέρεις και το εκμεταλλέυεσαι και πολύ καλά κάνεις. Είναι μια μέρα που έχεις εύνοια, οι άνθρωποι σ’ ακούν με προσοχή, σ’ εμπιστεύονται, σε υπολογίζουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σαγήνη.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι έχεις τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή κι απολαμβάνεις το καλοκαίρι και τη χαλαρότητα. Οι σκέψεις όμως να ξέρεις είναι άτιμες κι επιστρέφουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Σήμερα λοιπόν σε ό,τι έρχεται για να αναστατώσει το μυαλό σου, κλείνε την πόρτα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου εσύ καλα τα λές και καλά τα σχεδιάζεις υπάρχουν όμως κάποιοι που δε θα ησυχάσουν αν δε σε δουν ν’αποτυγχάνεις. Ένα παρασκήνιο που σε κρατά σ’ εγρήγορση και τσίτα. Πάτα γερά στα πόδια σου κι άνοιξε τα μάτια σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρασκήνιο.

 

Λέων 

Λιοντάρι μου ωραία η σύγχυση που επικρατεί στο κεφάλι σου, αλλά δε ‘θα πρεπε λςε να γνωστοποιήσεις και στους άμεσα ενδιαφερόμενους τι σκέφτεσαι και τι σε βασανίζει; Σήμερα είναι μια μέρα που θέλοντας ή μη πρέπει να δώσεις απαντήσεις όσο κι αν σε ζορίζουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Παρθένος 

Παρθένε μου όταν αφήνεις ανοιχτά παραθυράκια για να σε πλησιάσουν, μετά δεν μπορείς να προσποιείσαι το αθώο, ανυπεράσπιστο πλασματάκι. Με απλά λόγια: Κόψε τα πολλά πολλά αν δε γουστάρεις, αλλιώς σύντομα σε βλέπω μπλεγμένο από χίλιες πλευρές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιλογή.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου έχεις γλυκάνει τις τελευταίες μέρες και μπορώ να πω κι επικίνδυνα. Σήμερα ειδικότερα, χαμογελάς, σκορπάς κομπλιμέντα, είσαι τόσο ευχάριστος και θετικός που όλα όσα βάζεις στο μάτι τα πετυχαίνεις μ’ ευκολία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Θετικότητα.

 

Σκορπίος

Σκορπιέ μου έχεις μάθει πολύ καλά να προστατεύεις τόσο τον εαυτό όσο και τα συναισθήματά σου, γεγονός που σε κάνει και πολύ καλό παίχτη στο ερωτικό παιχνίδι. Σήμερα όμως αυτό θα είναι πιο δύσκολο, γιατί έχεις μαζέψει μέσα σου πολλά. Το καλύτερο όλων είναι οτι η εξομολόγηση θα σου βγει σε (πολύ) καλό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθος

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου κάποιες τύψεις σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν σήμερα πλαστελίνη στα χέρια όσων αγαπάς. Τους κάνεις όλα τα χατήρια εν γνώσει σου και το χαίρεσαι προτίστως εσύ. Οι τύψεις όμως δεν είναι ποτέ θετικός σύμβουλος. Ζήτα συγγνώμη, άλλα πλεύση σε ό,τι σε χαλάει και προχώρα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρεαλισμός.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου σήμερα θα έρθεις σ’ επαφή με άτομα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα και το ερωτικό. Είσαι σε διάθεση flerting, είσαι ετοιμολόγος, είσαι εύστροφος, είναι καλοκαίρι και καλή ευκαιρία για να μην ξυπνήσεις μόνος αύριο το πρωί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου σήμερα είναι κακή μέρα για οποιαδήποτε απόφαση, επικρατεί μια σύγχυση στο κεφαλάκι σου. Δίνεις ελπίδες, τις παίρνεις πίσω, λες λόγια ωραία, ψάχνεις τρόπο να τα μπαλώσεις, κάπου έχεις χαθεί κι εσύ ο ίδιος. Κάνε λίγο κράτει κι αύριο μέρα είναι για να μιλήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου η μέρα ξεκινάει με σένα ν’ αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα και να κερδίζει η λογική και τελειώνει ακριβώς με την ίδια απορία και να κερδίζει το συναίσθημα. Όπως καταλαβαίνεις, θα ενδώσεις τελικά στον πειρασμό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.