Ρίξτε το βάρος στις σχέσεις σας. 

Κριός

Μία ημέρα που οι σχέσεις σας περνούν μέσα από πραγματικά δύσκολη δοκιμασία. Μία κατάσταση η οποία σας έχει κουράσει και πολύ θα θέλατε να ξεμπερδέψετε το συντομότερο χωρίς να σας ενδιαφέρουν και τόσο πολύ οι συνέπειες. Κάντε λίγη υπομονή, ο χρόνος για σας δουλεύει. Πολύ σύντομα θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν. Όχι βέβαια όπως εσείς θα θέλατε αλλά αρκετά ικανοποιητικά για την ψυχολογική σας ηρεμία.
Προσπαθήστε να δείτε τους άλλους πιο ρεαλιστικά επηρεασμένοι όσο είναι δυνατόν λιγότερο από τα συναισθήματα σας.

Ταύρος

Αν είστε συγγραφέας, δάσκαλος, φοιτητής ή ασχολείστε με κάποια πνευματική εργασία, αυτή είναι η καταλληλότερη ημέρα για σας. Έχετε πληθώρα ιδεών και είναι ευκολότερο απ’ ότι συνήθως να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Ακόμα ο καιρός είναι καλός για αγοραπωλησίες, διαπραγματεύσεις και επικοινωνίες κάθε είδους.

Δίδυμοι

Κατάλληλη ημέρα για να απομακρυνθείτε λίγο από τις προσωπικές σας εμπειρίες και να στρέψετε τουλάχιστον προσωρινά το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμα και τον σύντροφο θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτό τον Μήνα καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του. Κάποια “κριτική” για την ενασχόληση ή για τα φανερά ενδιαφέροντά σας, θα σας προκαλέσει ένα αίσθημα προσωρινής αγανάκτησης. Γενικά όμως ένας καλός μήνας για θέματα γάμου ή σχέσεων.

Καρκίνος

Ένα πιθανό μπλοκάρισμα της ζωής εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών, στενά συνδεδεμένων με το επάγγελμα πιθανόν να σας φέρει κάπως πίσω στα σχέδιά σας. Σε μία άλλη περίπτωση πιθανόν τα πράγματα στην δουλειά σας να πηγαίνουν καλά αλλά οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι σας να σας προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια ή απογοήτευση. Αυτό όμως μπορεί να γίνει και η βασική αιτία στο να αποκτήσετε κάποια κίνητρα πιο προσεκτικής οργάνωσης, στους τομείς που απαιτείται περισσότερο.

Λέων

Ίσως προκαλέσετε έκπληξη στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας, εξαιτίας των συναισθηματικών σας παρορμήσεων. Βέβαια, αυτό θα έχει εφαρμογή στη στοργή που θέλετε να πάρετε από τους άλλους επειδή δεν θέλετε να απογοητευθείτε. Επίσης, μερικές φορές ίσως γίνετε αντιφατικός ή αναβλητικός, εξαιτίας της Σελήνης που κυριαρχεί αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα εστιάσετε όλες τις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας στην απόκτηση υλικών αγαθών. Εξαιτίας της σοβαρής και υπεύθυνης στάσης σας, ίσως εξασφαλίσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση. Η προσωπικότητά σας θα είναι περισσότερο συντηρητική, σταθερή και υπομονετική. Λόγω της ευσυνειδησίας και της συνεχούς προσπάθειάς σας, θα επιτύχετε ότι και αν κάνετε, αλλά μην περιμένετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα είναι πολύ εύκολες. Ο Κρόνος που εξουσιάζει αυτό το διάστημα, σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε και να δείτε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα της ζωής. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με αισιοδοξία, τότε θα διευκολύνετε τη διαδρομή σας προς τη επίλυση των προβλημάτων.

Ζυγός

Είστε αισιόδοξοι, ελπίζετε και μπορείτε να βλέπετε μακριά σήμερα. Μπορείτε να συνδυάσετε καταστάσεις και δυνατότητες που παραβλέπατε μέχρι σήμερα. Πολύ καλή ημέρα για να μοιραστείτε, εφαρμόσετε ή θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες και σχέδιά σας. Οι απόψεις σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί γίνονται εύκολα αποδεκτές σήμερα. Συμβόλαια, διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Η πραγματοποίηση κάποιας σχέσης ή συζητήσεις για κάποια σχέση.

Σκορπιός

Αν η εργασία σας έχει σχέση με την έρευνα και την επιστήμη γενικά τότε αυτή η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και την απόδοσή σας. Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, ίσως ανησυχείτε έντονα για την εσωτερική και πνευματική σας ασφάλεια. Ίσως είναι κρίσιμη ημέρα, όπου θα εκτεθείτε σε καταστάσεις και πράγματα για τα οποία είχατε προηγουμένως διαφορετική άποψη.

Τοξότης

Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα “απατηλή” κατά κάποιο τρόπο αν σκοπεύετε να απαλλαχτείτε από κάποιες καταστάσεις και να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε να χάσετε σημαντικά πράγματα της ζωής σας για μια ιδιοτροπία της στιγμής. Η ένταση κυρίως θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Συνεργάτες, σύντροφος ή ακόμα και κάποιοι φίλοι να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν την τακτική σας ή τις απόψεις σας, ή να προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Πολλές και ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας ή ακόμα και στα υλικά σας αγαθά θα σας βρουν κατά κάποιο τρόπο απροετοίμαστους σήμερα. Βασική αιτία ίσως να είναι οι εξωτερικοί παράγοντες αλλά και οι δικές σας λανθασμένες πρωτοβουλίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Ίσως να είναι η καλύτερη ημέρα όμως για να αλλάξετε οριστικά στάση απέναντι στις μόνιμες ξαφνικές σας τάσεις για αλλαγή σκοπών ή στόχων. Ιδιαίτερα όταν βλέπετε πως μια κατάσταση αρχίζει και πηγαίνει προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Η καθαρή επικοινωνία αυτές τις ημέρες τυπικά ζητάει πολλές παραχωρήσεις από μέρους σας. Ακόμα, να ελέγχετε διπλά κάθε απόφαση ή σκέψη πριν αποφασίσετε να συμφωνήσετε ή ανταλλάξετε ορισμένες ιδέες σας με τους άλλους. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε τις συνέπειες των παρεξηγήσεων εξαιτίας της λανθασμένης μεταδοτικότητάς σας. Ειδικά με τους συγγενείς ή συνεργάτες.

Ιχθείς

Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες σήμερα. Εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μία εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Επιθυμία για διασκέδαση αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε. Ένας Μήνας όπου το ενδιαφέρον σας για την δουλειά ή για κάτι αισθητικά δημιουργικό μέσα σε αυτή θα σας απασχολήσει κάπως περισσότερο. Θέματα διατροφής, υγείας, αυτοσυντήρησης, και σκέψεις για το σπίτι σήμερα. Θα βρείτε κάποια ικανοποίηση στο να αποθηκεύσετε κάτι που πολύ πιθανόν να σας χρειαστεί στο άμεσο μέλλον.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.