Best wallpaper database with winter, media, background, wallpaper, galaxy

Η Σελήνη σήμερα περνά στο Ζώδιο του Ζυγού! Διπλωματία, δικαιοσύνη και συντροφικότητα χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

 

Κριός
Υπάρχουν θέματα, Κριέ, που έχουν λυθεί, αλλά σε απασχολούν ακόμη. Ξέχνα τα και φρόντισε να ηρεμήσεις. Περίμενε μια ή δυο μέρες και μετά νιώσε ότι έφτασε επίσημα η ώρα για ν’ αφήσεις τις άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν. Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου, ξεχνώντας προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ταύρος
Είσαι γεννημένος σύμβουλος, Ταύρε, και η συμπαράσταση κι η σοφία σου δε γνωρίζουν όρια. Θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα χαρίσματα σήμερα, επειδή θα χρειαστούν σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Φυσικά, ξέρεις καλά ότι σε ακούνε και για πολύ καιρό οι άλλοι κινούνται με τα δικά σου δεδομένα. Απλά, μη δώσεις όλο σου τον εαυτό, αλλιώς στο τέλος θα ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

 

Δίδυμος
Με την πιθανή εξαίρεση θεμάτων, Δίδυμε, που είναι μόνιμα και σ’ απασχολούν, τη σημερινή ημέρα θα περάσεις καλά. Έτσι, εάν έρθει ζήλια ή δυσαρέσκεια από άτομα που έχουν τέτοιες διαθέσεις, μην τα τροφοδοτήσεις με την πολύτιμη ενέργεια σου. Είναι χάσιμο χρόνου. Φρόντισε να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και να ξέρεις ότι η επιτυχία βρίσκεται πάντα κοντά σου. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

 

Καρκίνος
Οι εντάσεις των ημερών, Καρκίνε μου, δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σ’ οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή να φέρουν ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος σταδιακά βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μη βιάζεσαι και να περιμένεις. Πρέπει σήμερα, Καρκίνε μου, να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

 

Λέων
Η περίοδος που έρχεται, Λέων, θα είναι γενικά καλή, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου έχουν τη διάθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο ακόμη έχεις το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα. Στα αισθηματικά σου, Λέων μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θ’ ακολουθήσουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν αρκετά.

 

Παρθένος
Το επίπεδο δραστηριότητας της ημέρας, Παρθένε, μπορεί να είναι χαμηλό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το μυαλό σου δε θα εργάζεται με έντονους ρυθμούς! Η διέγερση δεν αποτελεί προϋπόθεση για τον ενθουσιασμό. Στην πραγματικότητα, όλη η ενέργεια που χρειάζεσαι είναι ήδη μέσα σου. Αποτελεί επιλογή σου, το πως θα κινήσεις τις καταστάσεις, ώστε όλα αυτά που σε απασχολούν να έχουν την επιτυχία που εσύ θέλεις.

 

Ζυγός
Πολλά συναισθήματα είναι στον αέρα, Ζυγέ, κι όλα τρέχουν αχαλίνωτα – όχι όμως εσύ. Ευτυχώς, είσαι τόσο σταθερός κι ακλόνητος απέναντι σε όσα έρχονται, που μοιάζεις με πραγματικό βράχο! Έτσι, όταν τ’ αγαπημένα σου άτομα έρχονται αιφνιδιασμένα σε σένα, μπορείς πάντα και δίνεις λύσεις, που τα κάνουν ευτυχισμένα. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

 

Σκορπιός
Μεγάλες δοκιμασίες έρχονται, Σκορπιέ μου, κι απαιτείται ώριμη σκέψη, ώστε να βρεις το σωστό πλάνο που θα κινηθείς, για να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση κι η αισιοδοξία σου βοηθούν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες αποχωρούν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις. Μη σκέφτεσαι σήμερα, Σκορπιέ μου, καταστάσεις που μπορεί να σ’ είχαν στενοχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Τοξότης
Η σύγχυση και οι λανθασμένες επικοινωνίες, Τοξότη μου, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μιλήσεις με τα άτομα που πρέπει, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου. Φυσικά, οι αλλαγές δεν είναι πάντα άμεσες, αλλά έτσι όπως έχεις δρομολογήσει τα πράγματα, η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Ακόμη μια φορά, Τοξότη, θα αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και το κέφι σου.

 

Αιγόκερως
Παρά τις προσπάθειες κάποιου να σ’ εμποδίσει, Αιγόκερε, αυτό που εξακολουθείς να επιδιώκεις είναι, πρωτίστως, η δική σου ηρεμία. Δε επιθυμείς θόρυβο, σύγχυση ή ρήξη με κάποια από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σιωπή είναι το μόνο πράγμα που θέλεις ν’ «ακούσεις». Κάνε τις δουλειές σου με το πρόγραμμα που ξέρεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ο ερωτισμός κι η διπλωματικότητά σου, προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις.

 

Υδροχόος
Πρόσεξε όταν ασχολείσαι με άλλους ανθρώπους σήμερα, Υδροχόε μου. Άκου τις προτάσεις τους με ανοιχτό μυαλό ή άφησέ τους να καταθέσουν τις απογοητεύσεις τους, μα χωρίς να προσφέρεις τη γνώμη σου. Όλοι γύρω σου τελικά θα συμφωνήσουν στο σωστό σου δρόμο, για να κάνουν τα πράγματα που εσύ θα προτείνεις, αφού πάντα έχεις ορθά επιχειρήματα που οδηγούν στην επιτυχία.

 

Ιχθύς
Θα ήταν άδικο σήμερα, Ιχθύ μου, ν’ αλλάξεις τα σχέδια που ετοιμάζεις τόσο καιρό. Παρόλο υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα, συνέχισε κάνοντας το καλύτερο δυνατόν. Έχεις πολλές δυνατότητες, τις οποίες μπορείς ν’ αξιοποιήσεις. Ίσως υπάρξει μια ευκαιρία για σένα που πρέπει ν’ αρπάξεις, ώστε να οδηγηθείς πιο γρήγορα στην επιτυχία. Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ιχθύ μου, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται φέρουν παρεξηγήσεις.


Πηγή

 

 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!