sousou1308

Σουσού μου,

σε διαβάζω τόσο καιρό και δεν πίστευα ότι θα έρθει η στιγμή να σου γράψω. Μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς και το ποσό λογικά σκέφτεσαι. Λοιπόν που λες, εγώ εδώ και 4 χρόνια έχω στη ζωή μου κάτι τελείως ελεύθερο. Πέρασα απ’ τη φάση που κόλλησα τρελά μαζί του και ήθελα να το μετατρέψω σε κάτι πιο σταθερό. Για πολύ καιρό το πάλευα μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ κλάμα και αφού έχασα τον εαυτό μου και κόντεψα να τρελαθώ κατάλαβα ότι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Όταν κάτι ξεκινάει φλου πάντα θα μένει φλου.

Απομακρύνθηκα. Για πολύ καιρό φυσικά αυτός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με γυρίσει πίσω. Πέρασε ένας χρόνος και τον συνάντησα ξανά. Μη στα πολυλογώ, κάναμε σεξ –γιατί είναι και πάρα πολύ καλό–, αλλά εγώ δε νιώθω το ίδιο πλέον. Αυτός θέλει να είμαστε όπως πριν, εμένα όμως δε μου βγαίνει. Απ’ την άλλη δε θέλω να το κόψω και τελείως.

Χαίρομαι που με παρακαλάει, γιατί νιώθω ότι παίρνω το αίμα μου πίσω για τα ποτάμια δάκρυα που έριξα χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια. Μήπως ακόμη είμαι κολλημένη; Μήπως απλώς μου αρέσει το καλό σεξ μαζί του; Μήπως απλώς παίρνω το αίμα μου πίσω; Και αν συμβαίνει κάτι απ’ όλα αυτά μήπως πρέπει να το τελειώσω οριστικά; Λέγε με Αναποφάσιστη.

 

Αγαπημενότατή μου Αναποφάσιστη,

Όλα μαζί νομίζεις ότι τα κάνεις, αλλά ουσιαστικά αυτό που κάνεις και δε λες είναι ότι εξακολουθείς μέσω αυτής της νοσηρής διαδικασίας να κρέμεσαι από μια κλωστούλα επιβεβαίωσης και εκείνο το τραυματάκι που μέσα σ’ ένα χρόνο είχε αρχίσει να επουλώνεται, εσύ παίρνεις ένα ξυραφάκι και το ξανανοίγεις. Πολύ σώφρον.

ΥΓ1: 4 χρόνια κάτι «τελείως ελεύθερο»; Ή για παντρεμένο μιλάμε εδώ, ή για μελισσούλη. Και στις δυο περιπτώσεις είναι τουλάχιστον αστείο να νομίζεις ότι θα το μετέτρεπες σε κάτι «πιο σταθερό».

ΥΓ2: Δεν προσπαθούσε να σε γυρίσει με «κάθε τρόπο». Αν χρησιμοποιούσε το σωστό τρόπο, θα σε γυρνούσε, αλλά προφανώς χρησιμοποίησε «κάθε άλλο» εκτός απ’ αυτόν που θα σας έφερνε μαζί.

ΥΓ3: Ναι, και την απόρριψη που τον έβαζες να χωνέψει ένα χρόνο τώρα, του την μετέτρεψες σε επιβεβαίωση ότι ακόμη «τον παίρνει» να σε παίζει για ένα –άσχετα αν ήταν καλό ή όχι– σεξ. Και πάλι μπράβο.

ΥΓ4: Όχι αγαπημένη μου, μην εμφανίζεις σαν δικαιοσύνη τη διαστροφή να κρατάς κάτι ζεστό, ενώ δεν το θες. Πρώτον δε συγκρίνεται γιατί εσύ τον γούσταρες ενώ αυτός όπως έχει από τετραετίας αποδειχθεί ενδιαφέρεται μόνο για το κουνελάκι σου, και δεύτερον γιατί αυτό είναι ένα μπαλάκι που θ’ αλλάζει χέρια και η επόμενη πάσα θα πάει σε ανθρώπους που δε θα φταίνε σε τίποτα κι απλώς θα τύχει να σας ερωτευτούν.

ΥΓ5: Ναι, είσαι ακόμη κολλημένη, αλλά με την κακή έννοια, όχι αυτή του έρωτα αλλά αυτή της εμμονής.

ΥΓ6: Ναι, σου αρέσει και το καλό σεξ μαζί του. Κι αυτουνού το καλό σεξ μαζί σου. Αλλά ποτέ δεν τα χαλάσατε για το σεξ έτσι κι αλλιώς.

ΥΓ7: Σκατούλες παίρνεις το αίμα σου πίσω. Απλώς προσθέτεις τσάμπα κι άλλο αίμα.

ΥΓ8: Αν πρέπει να τελειώσει κάτι αδιέξοδο οριστικά, το σκεφτόμαστε τον πρώτο μήνα, το πρώτο εξάμηνο, άντε τον πρώτο χρόνο. Μετά από 4 χρόνια και παιδί να ήταν θα ξεκίναγε σχολείο.

ΥΓ9: Σιγά μην είσαι αναποφάσιστη.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!