Τόλμησε κάτι διαφορετικό, πρωτοτύπησε, δες με ενθουσιασμό τη ζωή και κάνε αλλαγές που θα φέρουν φρεσκάδα στη ζωή σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, προτρέπει σήμερα σε κοινωνικοποίηση, διασκέδαση, γνωριμίες και ευχάριστες ανατροπές!

 

Κριός

Είναι βέβαιο πως δεν ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά για τις δυσκολίες  αλλά δυστυχώς εσύ θα επωμιστείς τις επιπτώσεις. Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά αλλά θα παραμείνουν σε σταθερότητα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

 

Δίδυμος

Το μέλλον σου ανήκει και οι προοπτικές είναι θετικές. Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση(σε ευνοεί ο Άρης) φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

 

Καρκίνος

Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Λέων

Είναι εντελώς αδύνατον να κουβαλάς το βάρος των ξένων ευθυνών στους δικούς σου ώμους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία ήρεμη συζήτηση. Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν.

 

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σου καθοδηγεί ένα μεγάλο μέρος κοινωνικών συναναστροφών οι οποίες πιθανότατα δεν θα είχαν λόγω ύπαρξης σε άλλη περίπτωση. Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για την συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

 

Ζυγός

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

 

Σκορπιός

Σύντομα τα άστρα αλλάζουν και σου δίνουν ευκολίες που δεν έχεις φανταστεί. Αξιοποίησέ τις με προσοχή. Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν την σχέση σου ώστε να φτάσετε μαζί σe συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

 

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια νέα πρόταση που θα βελτιώσει τις υπάρχουσες συνθήκες. Σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

 

Αιγόκερως

Δείξε υπομονή και κατανόηση σε ζητήματα που παρουσιάζουν καθυστέρηση και μην πιέζεις το χρόνο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ρήξεις. Σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα στην σχέση σου αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σου δείχνει νέους τρόπους δράσης που σε βοηθούν να ξεπεράσεις προβλήματα με καθοριστικό τρόπο. Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά.

 

Ιχθύς

Σήμερα αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Πηγή