paul1283

Μπορεί σήμερα ο Ερμής με τον Άρη να συνεργάζονται και να μας βοηθούν να πετύχουμε στόχους, αλλά το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μας υπενθυμίζει πως ό,τι δε λύνεται κόβεται! Επιστράτευση λογικής και ψυχραιμίας, λοιπόν, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με τον πιο δυναμικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, που αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή κι ουσιαστική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, αρκεί κι εσύ απέναντί του να παραμείνεις αφοσιωμένος!

Ταύρος
Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα κάνεις μια θετική, δυναμική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις κατάματα επιτέλους την αλήθεια, όσο κι αν αυτή δε σου αρέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σου σε οδηγεί σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα, αλλά θα πρέπει να αντισταθείς γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις!

Δίδυμος
Σήμερα έρχονται θετικά και δυναμικά γεγονότα, εξελίξεις κι ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το  Εξάγωνο Ερμή-Άρη! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά τη σχέση σου, αφού αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον βελτιώνεις!

Καρκίνος
Με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη θα απολαύσεις θετικές και κυρίως δυναμικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους με τον σύντροφό σου, ωστόσο μην ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση κι έτσι δίνεις τέλος στο ανούσιο φλερτ, έχοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να έρθει μία σπουδαία γνωριμία τώρα, που υπόσχεται μέλλον!

Λέων
Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σου δώσει ουσιαστική τύχη κι εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία με τον σύντροφο να κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση που θα ανανεώσει ή θα ενδυναμώσει τη σχέση σας! Αν έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας θα είναι σίγουρα ευχάριστες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Παρθένος
Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει, εδώ και καρό! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον έλεγχο στη σχέση σου κι απολαμβάνετε με το ταίρι σου πάθος και καυτές στιγμές! Ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφό σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σε ωθήσει σήμερα σε κάποιες δυναμικές κι ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα νέες σπουδαίες γνωριμίες κι αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις σήμερα την πλήρη παθιασμένη ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία βελτιώνεται σημαντικά!

Σκορπιός
Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σου φέρει ουσιαστική και δυναμική επιτυχία και σαφώς εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να τον κάνεις να αμφιβάλλει για το αν όντως τον αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αρκεί να μη γίνουν λάθη κι εκτεθείτε!

Τοξότης
Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σου υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφό σου, γι’αυτό απόφυγε την απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και μπορείς να κατακτήσεις εύκολα νέους θαυμαστές, αλλά και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν κι ενδεχομένως να καταφέρετε, μετά από σοβαρή συζήτηση, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφο το ενδεχόμενο της συμβίωσης, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας!

Υδροχόος
Σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου κι οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα κι αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο και προσπάθησε ώριμα να το κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και με ευκολία την πετυχαίνεις!

Ιχθύς
Σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμησή σου, όπως και την ενισχυμένη σου γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες «ναι» σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!