Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Η πρώτη μέρα του μήνα κι η Κυριακή του Πάσχα αρκούν για να φωτίσουμε τις ψυχές μας και να σκορπίσουμε αγάπη. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

 

Κριός

Αυτή είναι μια ημέρα στη ζωή σας, που πρέπει να δυναμώσετε τη θέλησή σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς κι ευθείς, αλλά επίσης να είστε προσεκτικοί και να πλησιάζετε τους άλλους περισσότερο με καλή θέληση παρά με ιδιοτέλεια. Μερικές φορές καταβάλλεστε από αισθήματα χωρίς να έχετε μια λογική εξήγηση για το από πού έρχονται αυτά.  Στην πραγματικότητα βγαίνουν στην επιφάνεια από βαθιά θαμμένες εμπειρίες του παρελθόντος.

 

Ταύρος

Υπάρχει μια ενεργοποίηση των υποσυνειδήτων ενεργειών σήμερα που μπορεί να αποφέρει έναν αριθμό πιθανών συνεπειών. Οπωσδήποτε θα συναντήσετε πολλά συμβάντα και καταστάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια παλιές ξεχασμένες μνήμες. Πολλή νοσταλγία, αγάπη κι ίσως θυμός ή ζήλια, δραστηριοποιούνται σήμερα. Οι στιγμές που θα περάσετε με το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ημέρα που μπορείτε να ανακαλύψετε πιο δημιουργικές λύσεις για διάφορα προβλήματα. Η διαίσθησή σας είναι εξαιρετική κι οι αλλαγές που παρουσιάζονται είναι πιθανό να αποδώσουν πολύ. Πιθανή μια τάση για αφοσίωση σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Μια εσωτερική ανάγκη για να αγαθοεργίες ή να βοηθήσετε κάποιους φίλους που έχουν ανάγκη, θα σας κυριεύσει. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθησή σας θα αποδειχθούν σωστές.

 

Καρκίνος

Η φύση των αναζητήσεών σας εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν ακολουθήσετε, το κάνετε με επιμονή. Απορροφάστε εντελώς απ’ τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Η συγκέντρωσή σας είναι δυνατή και μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ’ αυτό που κάνετε που δεν μπορείτε να σταματήσετε μέχρι να βρείτε μια απάντηση σ’ αυτό που αναζητάτε. Διασκεδάστε με φίλους και νιώστε τον έρωτα.

 

Λέων

Αυτή η ημέρα είναι θετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να επεκταθείτε. Η επέκταση αυτή μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Είστε πιο ριψοκίνδυνοι, πιο ανήσυχοι και λιγότερο στενόμυαλοι. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί κι αυτοελεγχόμενοι απ’ ό,τι συνήθως και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να ανακατεύεστε με πράγματα που θέλετε, ακόμα κι αν δεν έχετε, στην πραγματικότητα, την οικονομική ευχέρεια να το κάνετε. Ο αυθορμητισμός σας θα οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το περιβάλλον σας.

 

Παρθένος

Αυτή είναι μια ημέρα ωρίμανσης κι εμβάθυνσης της προσωπικότητάς σας και των σχέσεών σας με τους άλλους. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε με τους γύρω σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ ό,τι συνήθως. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για μια συζήτηση από καρδιάς με οποιονδήποτε, όπου μοιράζεστε βαθύτερα αισθήματα κι ιδέες που συνήθως κρατάτε κρυμμένα. Οι εξομολογήσεις των συναισθημάτων σας, θα σας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε.

 

Ζυγός

Αυτή την ημέρα θα αρχίσετε να εξετάζετε ή θα αναγκαστείτε να προασπιστείτε την ποιότητα και τη φύση των σχέσεων και των ανθρώπων της ζωής σας. Είναι ίσως μια ημέρα δοκιμασίας κι αρκετού στρες σε οικογενειακό επίπεδο ή σε άλλες στενές σας σχέσεις επειδή αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν. Μπορεί να παρεξηγηθείτε με το σύντροφο ή τους φίλους σας, αλλά η ένταση θα ξεπεραστεί γρήγορα κι οι σχέσεις θα ανανεωθούν.

 

Σκορπιός

Η φαντασία κι η διαίσθησή σας γίνονται πιο βαθιές κατ’ αυτή τη χρονική ημέρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για οποιοδήποτε είδος δημιουργικής σκέψεις ή άλλης καλλιτεχνικής απασχόλησης. Αυτή επίσης είναι κατάλληλη ημέρα για σκέψεις και δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δε θέλετε να χάσετε απ’ τη ζωή σας. Ένας νέος έρωτας ή η εκπλήρωση ενός απωθημένου είναι πιθανά, αρκεί να το θελήσετε πολύ και να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες.

 

Τοξότης

Η σημερινή μέρα ίσως σας γεμίσει με αμφιβολίες. Δε νιώθετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας κι είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε για κάποιες κινήσεις σας που κάνατε στο παρελθόν. Η συναισθηματική φύση της ημέρας ίσως σας μελαγχολήσει, αλλά σε κάθε περίπτωση οι σκέψεις σας μόνο θετικές θα έπρεπε να είναι. Εμπιστευτείτε το σύντροφό σας και το φιλικό-οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες. Αυτή είναι η ημέρα για συναισθηματική και πνευματική ανανέωση αλλά από σας εξαρτάται αν θα το εκμεταλλευτείτε. Ακόμα, οι σεξουαλικές σας σχέσεις θα χρωματιστούν από υπερβολικό συναισθηματισμό ο οποίος δε θα εκδηλώνεται ανοιχτά. Συχνά θα υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα απόκρυφα θέματα.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι ο καιρός να ενεργήσετε, αλλά προσπαθήστε να είστε όχι πολύ πιεστικοί και να μην πατάτε στον κάλο τους άλλους, ιδιαίτερα τους δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο που εκδηλώνετε την ενέργειά σας, φυσική και σωματική. Οι παρορμητικές, βιαστικές ή άκρως αυθόρμητες κινήσεις εγκυμονούν κινδύνους. Καλύτερα δώστε λίγο χρόνο στα συναισθήματά σας και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

 

Ιχθύς

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας οι στενές σας σχέσεις θα ανανεωθούν και θα ξεκαθαρίσουν πολλές παλιές παρεξηγήσεις και μπερδέματα, θα έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Η μόνη εγγύηση είναι ότι θα αλλάξουν κι εξαρτάται από σας, να κάνετε τις αλλαγές όσο αποδοτικές γίνεται, πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο δύσκολο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κι αστρολογική όψη.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.