Ο Ερμής σήμερα συναντά την Ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει καταιγισμό από μηνύματα, νέα και συναντήσεις από παλαιούς έρωτες για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, σου βγαίνει το πείσμα, ακούς τη διαίσθησή σου και κατευθύνεις τους γύρω σου στα δικά σου «θέλω». Έχεις ακατανίκητη πειθώ κι αυτό σε βοηθάει να τους βάλεις όλους σε τάξη. Σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν έχει εκφράσει.

Ταύρος
Δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, Ταύρε, κάνεις σήμερα τα ξεκαθαρίσματά σου και μάλιστα, αυτό γίνεται μέσα από τη μεγάλη σιγουριά που εκπέμπεις. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά. Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σ’ ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα προκύψει η γνωριμία που περιμένεις.

Δίδυμος
Δε φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις τους γύρω σου, Δίδυμε, έχεις μεγάλο θάρρος και πλέον βάζεις τους όρους σου. Σήμερα, νιώθεις πιο δυνατός κι αυτό εισπράττουν κι οι γύρω σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Καρκίνος
Αγχώνεσαι με το παραμικρό, Καρκίνε μου, κι έχεις σήμερα μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που αποπνέει τη μέτρια ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να βρεις πάλι την ισορροπία σου. Στη σχέση σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Λέων
Αισθάνεσαι την ανάγκη, Λέων, να προστατέψεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, δίνοντας τη συμβουλή σου. Μην εξάπτεσαι όμως μαζί τους, αν δεν την ακούσουν, καθώς μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δεχθούν τη βοήθειά σου. Στη σχέση σου σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις το βραδάκι χαλαρά με το ταίρι σου.

Παρθένος
Μην αφήσεις σήμερα, Παρθένε, μια συγκεκριμένη πτυχή των εξελίξεων να επηρεάσει τις επιλογές σου. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις και σίγουρα θα πράξεις το σωστό, αφού θα σε διακρίνει μια απίστευτη ευφυΐα. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα νιώσεις υπέροχα.

Ζυγός
Θ’ ακούσεις πολλές ιδέες από τους γύρω σου, Ζυγέ, πάνω σ’ ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν νιώσεις ότι συγχύζεσαι από τις αντίθετες απόψεις που ακούς, πάρε το χρόνο σου και η λύση θα έρθει πιο σύντομα απ’ όσο περίμενες. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα.

Σκορπιός
Δε χρειάζεται να τα βάζεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, Σκορπιέ μου, επειδή διαφωνούν μαζί σου, αφού ούτε σε αδικούν, ούτε σε ακυρώνουν. Θα πρέπει να δεις πιο καθαρά, ότι απλά έχετε διαφορετικές απόψεις. Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Τοξότης
Θέλεις σήμερα την ηρεμία και την ησυχία σου, Τοξότη, κι αυτό επειδή έχεις ανάγκη να κάνεις την αυτοκριτική σου. Με την ισχυρή σου θέληση, θα ξεκαθαρίσεις ό,τι σε βαραίνει. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά, που παλιά σε προβλημάτιζαν.

Αιγόκερως
Καταλαβαίνεις, Αιγόκερέ μου, ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και δε διατηρούμε πάντα εμείς τον έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χαλάρωσε, λοιπόν, και περίμενε κάποια πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν καθοριστικά. Φρόντισε σήμερα να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Υδροχόος
Νομίζεις ότι χάνεις τη δύναμή σου, Υδροχόε μου, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Θα συνειδητοποιήσεις, ότι και δύναμη και κουράγιο έχεις, κι όλο αυτό θα σε κάνει να βγεις δυναμικά μπροστά, επιλύοντας μικρά, καθημερινά προβλήματα. Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί αυτή την περίοδο στη σχέση σας.

Ιχθύς
Έχεις την αίσθηση σήμερα, Ιχθύ μου, ότι παραπατάς και πως οι καταστάσεις σε κάνουν να χάνεις λίγη από την αίγλη σου. Τελικά όμως θα κινηθείς προς τα δικά σου «θέλω» κι έτσι θ’ ανακτήσεις τη δύναμή σου. Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διαφορετικά θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σ’ ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις!

Πηγή