Μια ιδανική μέρα για να έρθουμε κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες μας και να ξεκινήσουμε να τις κάνουμε πράξη.


Κριός

Μπορείτε πολύ εύκολα να αγχωθείτε σήμερα. Δουλεύετε πολλές ώρες, νιώθετε μια επείγουσα ανάγκη να κάνετε δραματικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις, και συχνά γίνεστε ανυπόμονοι και πιεστικοί, πράγμα που κάνει τους άλλους γύρω σας να νιώθουν άβολα. Προσπαθήστε να μην παθιάζεστε τόσο με τη δουλειά σας, ώστε να καταλήξετε να κάνετε τη ζωή σας δυστυχισμένη.

Ταύρος

Αν η δουλειά σας δεν εκφράζει τα βαθύτερά σας ενδιαφέροντα και ταλέντα, μπορεί σήμερα ν’αλλάξετε επάγγελμα ή μπορεί να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με κάποιο χόμπι που είναι πιο ικανοποιητικό και δημιουργικό απ’την δουλειά σας. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου αμφισβητείτε τις αξίες σας και τον όλο σας προσανατολισμό στη ζωή.

Δίδυμοι

Είναι αλήθεια πράγματι, ότι τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες κυριαρχούν στην προσοχή σας σήμερα. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι θα πρέπει ν’ακολουθήσετε το ένστικτό σας, για να επιδιώξετε τα ενδιαφέροντά σας θετικά αυτές τις ημέρες. Φυσικά και δεν θέλετε να παραμελήσετε τις ευθύνες σας προς τους άλλους (πράγμα το οποίο πολύ πιθανό να κάνετε σήμερα). Αλλά πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια στο να επιτύχετε τις προσωπικές αλλαγές που σας είναι σημαντικές.

Καρκίνος

Αυτή η χρονική ημέρα είναι επίσης εξαιρετική για οποιοδήποτε είδος έρευνας, ή μελέτης σε βάθος. Παρακινείστε και ενδιαφέρεστε να εισχωρήσετε κάτω απ’ την επιφάνεια και να μάθετε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από κάποιο γεγονός ή συμπεριφορά. Η φύση των μελετών σας, εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν ακολουθήσετε, το κάνετε με επιμονή. Απορροφάστε εντελώς σήμερα απ’ τις πνευματικές σας αναζητήσεις.

Λέων

Μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με το αυτοκίνητό σας, ή άλλες μηχανικές συσκευές. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστούν προβλήματα και ευθύνες, θα δείτε πως δεν μπορείτε σήμερα να ανοίξετε πόρτες. Αν ελπίζετε σε κάποια προαγωγή ή αύξηση μισθού, καλύτερη δουλειά, καινούργιο σπίτι, μεγάλες διακοπές, ή άλλη διέξοδο απ’ την καθημερινή ρουτίνα και τους περιορισμούς της τρέχουσας ζωής σας, είναι πιθανόν να απογοητευτείτε. Η επέκταση είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν μεγάλες, αναπάντεχες, ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους, κατά την διάρκεια αυτής της αστρολογικής επίδρασης, ακόμα κι αν δεν σχεδίαζαν αυτές τις αλλαγές ή δεν τις προκάλεσαν συνειδητά.Προετοιμαστείτε για ξαφνικές στροφές στη ζωή σας (μετακινήσεις, αλλαγές δουλειάς κλπ ). Δεν θα συμβούν απαραίτητα σήμερα, αλλά η πιθανότητα να συμβούν είναι μεγαλύτερη απ’ όσο συνήθως.

Ζυγός

Ο προσδιορισμός και η ανεύρεση μιας φιλοσοφίας για τη ζωή είναι μια σημαντική διαδικασία για σας αυτή την ημέρα. Αυτό είναι ίσως ένα διάστημα όπου η πίστη σας δοκιμάζεται και βλέπετε τι είναι αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Υιοθετείτε μια περισσότερο σκεπτικιστική συμπεριφορά και ζητάτε αποδείξεις για το αν μια φιλοσοφία ή θρησκεία, είναι και αληθινή και προσαρμόσιμη στη ζωή.

Σκορπιός

Η φαντασία και η ευαισθησία σας, γίνονται πολύ βαθύτερες και επίμονες αυτή την χρονική ημέρα. Αυτή, είναι μια θαυμάσια ημέρα, για οποιαδήποτε μορφή ευφάνταστης δουλειάς, όπως η συγγραφή μυθιστορημάτων ή κάποια καλλιτεχνική ασχολία.

Τοξότης

Νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και μελαγχολικοί και επιθυμείτε τη μοναξιά και την απομόνωση. Ίσως ενστικτωδώς νιώθετε την επιθυμία να οχυρωθείτε από τα προβλήματα και τα συναισθήματα των άλλων. Είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Η αυξημένη ανάμειξή σας σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία παρουσιάζεται επίσης μπροστά σας σήμερα.

Αιγόκερως

Η ψυχοθεραπεία, η ανάλυση των ονείρων, η γιόγκα, ή οποιαδήποτε μορφή ψυχολογικών ή πνευματικών μεθόδων, είναι πιθανόν να γίνουν μέρος της ζωής σας σήμερα, καθώς ξεκαθαρίζετε παλιές αρνητικές νοοτροπίες και τις αντικαθιστάτε με άλλες, νέες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες. Αυτή είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανανέωσης, αλλά από σας εξαρτάται να καθιερωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. (Μια προοδευτική πνευματική εξέλιξη ή ενασχόληση. Περίεργα χόμπι και εμπνεύσεις. Αναγνώριση για κάτι πολύ ιδιαίτερο ή ιδιόρρυθμο).

Υδροχόος

Η ανάγκη σας για αυτο-επιβεβαίωση είναι υψηλή και διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και αθλήματα, διαγωνισμούς, ακροάσεις κ.τ.λ. με μεγάλη ενέργεια και ζήλο. Παίζετε σκληρά και ο σκοπός σας είναι να κερδίσετε. Όλα τα δημιουργικά σας σχέδια και ενδιαφέροντα θα χρειαστούν ένα επιπλέον απόθεμα ενέργειας. Οι ρομαντικές σας τάσεις είναι επίσης δυνατές και θα κυνηγήσετε έντονα αυτόν που επιθυμείτε. Μια ερωτική σχέση είναι πιθανό να κορυφωθεί αυτή την ημέρα.

Ιχθείς

Συναισθηματική αναστάτωση και παράλογα, τυραννικά αισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας. Κατακτητική και τυραννική συμπεριφορά μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι θα πέσουν με βουλιμία στο φαΐ με αποτέλεσμα να πάρουν πολύ βάρος, άλλοι θα γίνουν βίαιοι, δογματικοί σε θέματα που έχουν σχέση με την πολιτική ή την θρησκεία. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ζήλια για κάποιον δικό σας, ή μπορεί να νιώσετε ενοχές για αποφάσεις και πράξεις που συνέβησαν πολύ καιρό πριν.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.