Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Νοέμβρη και σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουν καταλάβει την ερωτική εύνοια του μήνα αυτού! Επιπλέον σήμερα, με την Σελήνη στο Ζυγό, το «εμείς» είναι η προτεραιότητα μας και απολαμβάνουμε συντροφικότητα και γαλήνη!

 

Κριός

Φρόντισε να μην αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, αντίθετα προσπάθησε να δεις καθαρά τα πράγματα. Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις.

 

Ταύρος

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Προσπάθησε να μην είσαι σε μονόπλευρη διάθεση, αντίθετα με μια πιο σφαιρική πρόθεση στην αντίληψη των καταστάσεων θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

 

Καρκίνος

Η επιμονή σου να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα τώρα που οι πλανήτες ευνοούν ξεκαθαρίσματα μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα.  Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

 

Λέων

Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την εύνοια των ημερών για να βρεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά. Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον.

 

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι σε ένα αίσθημα αμφισβήτησης, αναθεώρησης και πολλαπλών αναλύσεων. Μην φορτώνεις τον εαυτό σου με ενοχές για όσα δεν έγιναν όπως έπρεπε.  Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

 

Ζυγός

Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αντίθετα συγκέντρωσε πληροφορίες και στοιχεία απαραίτητα για την αξιοποίηση όσων σου προσφέρονται. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

 

Σκορπιός

Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές

 

Τοξότης

Παλιοί λογαριασμοί έρχονται στην επιφάνεια και είναι ευκαιρία να τους κλείσεις και να απαλλαγείς μια για πάντα από όσα σε βασανίζουν. Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν

 

Αιγόκερως

Η μοναξιά σου πρόσφερε τη δυνατότητα να σκεφτείς, να συμπεράνεις και να αναθεωρήσεις βασικά στοιχεία και τώρα είσαι σε ετοιμότητα για δράση. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Υδροχόος

Σήμερα μπες στην διαδικασία και ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με θετικό η αρνητικό τρόπο και μην αφήνεις εκκρεμότητες να σου καταναλώνουν την ενέργεια Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

 

Ιχθύς

Ευνοϊκή και με πολλές υποσχέσεις είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια, αλλά και για σένα προσωπικά. Παραμέρισε τους φόβους σου και άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητα σου.  Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Πηγή