Ημέρα που προκαλεί σκέψεις κι εσωτερική αναζήτηση. Κάντε την αυτοκριτική σας, αλλά μην κρίνετε τον εαυτό σας υπερβολικά αυστηρά. Ο καθένας έχει τους λόγους του για τις επιλογές του.

 

Κριός
H ξαφνική εύνοια στην ζωή σας ή στην ενασχόλησή σας θα πρέπει να θεωρηθεί αποτέλεσμα της σκληρής σας προσπάθειας των τελευταίων ετών. Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τους στόχους και σκοπούς σας για μια πολύ βελτιωμένη οικονομική και επαγγελματική θέση σας στο μέλλον. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από το πόσο διπλωματικά θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σήμερα.

Ταύρος
Σήμερα σας έλκει οποιοδήποτε θέμα χρειάζεται ένστικτο και ευαισθησία και δεν πρόσκειται σε επιστημονική ανάλυση. Η φαντασία σας είναι πολύ πιο ζωηρή και είστε λιγότερο σκεπτικιστές και κυνικοί απ’ ό,τι συνήθως. Αν λειτουργείτε περισσότερο με το ένστικτο και είστε λιγότερο καλοί σε πρακτικά προβλήματα, τότε να προσέχετε. Θα γίνετε τόσο ασταθείς αυτή την ημέρα, που ακόμα και η απλούστερη ασχολία θα γίνει πολύ δύσκολη και υπερβολικά βαρετή.

Δίδυμοι
Επαγγελματικές δραστηριότητες φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα για σας. Οι εξωτερικές συνθήκες θα σας επιτρέψουν να σταθεροποιήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένειά σας φαίνεται πως θα εκπληρωθεί σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σήμερα παραμερίζοντας οποιουσδήποτε συντηρητικούς ενδοιασμούς.

Καρκίνος
Ανυπομονησία, ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και η ανάγκη να απελευθερωθείτε από δυσάρεστες ή όχι άνετες καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν θα γίνουν πολύ έντονα σήμερα. Οποιαδήποτε συναισθήματα προσπαθούσατε να συγκρατήσετε ή να μην αφήσετε να εκδηλωθούν σε κάποια σχέση σας θα σας είναι αδύνατο να τα συγκρατήσετε σήμερα. Παλιές συνήθειες οι οποίες πιστεύετε πως έχουν εκπληρώσει τον σκοπό τους θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά να τις αποβάλλετε οριστικά. 

Λέων
Ξαφνικές διαισθήσεις και όνειρα σας καταβάλλουν σήμερα και μπορεί να είναι πολύ αποπροσανατολιστικά και μπερδεμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα νιώθετε περιοδικά την ανάγκη να δραπετεύσετε απ’ την καθημερινή ρουτίνα και να βάλετε τον εαυτό σας σ’ ένα κόσμο πιο μαγικό, ο οποίος εμπνέει το δέος. Δε φαίνεται πως ενδιαφέρεστε για τις πιθανές συνέπειες σήμερα. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η αλλαγή. 

Παρθένος
Είστε λιγότερο καταπιεσμένοι και περισσότερο ανοιχτοί και αυθόρμητοι απ’ ό,τι συνήθως. Είναι πιθανό να συναντήσετε ανθρώπους διαφόρων στρωμάτων της ζωής και να ανακαλύψετε νέες προοπτικές και ενδιαφέρουσες ιδέες από τις διασυνδέσεις σας με τους άλλους. Αυτή είναι μια ημέρα που νέοι και διαφορετικοί άνθρωποι, καταστάσεις και περιστάσεις εμφανίζονται και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. 

Ζυγός
Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής ανάτασης και ωρίμανσης, όπου γίνεστε πιο συνειδητοποιημένοι προς τα βαθύτερα ιδανικά, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες, που σας οδηγούσαν και που οδηγούν τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Είστε λιγότερο συντηρητικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που σκέπτεστε και συνεπώς εφευρίσκετε νέες ιδέες και παρορμήσεις. Σήμερα συναντιέστε με φανταστικές εφευρέσεις και ιδέες που σας εξάπτουν και σας συναρπάζουν.

Σκορπιός
Είστε σε μια επιδεκτική, διαλεκτική διάθεση, και δεν επιβάλλεστε στον εαυτό σας, τόσο επιθετικά όσο συνήθως. Είστε αρκετά καλοπροαίρετοι και μπορείτε εύκολα να πειστείτε να κάνετε κάτι που κανονικά δε θα κάνατε. Μπορείτε επίσης εύκολα να εξαπατηθείτε και να κατευθυνθείτε απ’τους άλλους. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιεστεί απ’τις καταστάσεις. Να είστε επιφυλακτικοί και πολύ προσεκτικοί σ’όλες σας τις συναλλαγές.

Τοξότης
Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής ανόδου, όπου οι διαχρονικές αλήθειες σας καθοδηγούν και είστε λιγότερο βυθισμένοι στα μικρά προβλήματα, στις εγωιστικές ανάγκες και στις ανασφάλειες που εμφανίζονται, σ’ άλλες στιγμές της ζωής σας. Είστε επίσης περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι σ’ όμορφα σκηνικά της φύσης ή έργα τέχνης, που σ’ άλλη περίπτωση παραβλέπατε.

Αιγόκερως
Ίσως υπάρξει μια ημέρα που ο περιορισμός στα αισθηματικά θέματα εξαιτίας των άλλων θα είναι και η βασική αιτία κάποιας απαισιοδοξίας που θα σας καταλάβει σήμερα. Θέματα σπιτιού ή και παιδιών θα αποτελέσουν πολύ πιθανόν μια επιπρόσθετη πηγή δυσκολιών στη ζωή σας. Στιγμές που θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά πράγματα από την προσωπική σας ζωή για να κατορθώσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Υδροχόος
Σήμερα πιθανόν σας ελκύουν περισσότερο, θέματα συνδεδεμένα με την φιλοσοφία, τη μεταφυσική, την αλήθεια. Αποφύγετε ωστόσο, την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Μπορεί να εμπνέεστε και να είστε θετικοί εξωτερικά, αλλά κλίνετε και σε πομπώδεις υπερβολές το ίδιο εύκολο. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να ενδιαφερθείτε για οργανισμούς ή σχέσεις με ανθρώπους που δεν τις ξέρατε πιο πριν ή δεν είχατε φανταστεί την ύπαρξή τους.

Ιχθείς
Δυσκολίες και προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να εμφανιστούν πολύ έντονα στη ζωή σας σήμερα. Μια παλιά ένταση με το περιβάλλον σας για θέματα οικονομικά πολύ πιθανόν να βγει πάλι στην επιφάνεια. Ίσως να είναι και μια ημέρα που η αλήθεια για ορισμένα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πιστεύατε μέχρι σήμερα. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα μέσα από μια προσπάθεια να αποφύγετε τις σημαντικές απώλειες.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.